Wordless Wednesday 19 | Buah Namnam.

Wordless Wednesday 19 - Buah Namnam

Lihat Wordless Wednesday 18 | Ikan Pekasam

573 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

9 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @syahrilhafiz : Boleh….nak tau lebih lanjut just google aje Buah Namnam.

  2. boleh makan ke? belah utara?
    aik tak pernah tengok pun..hehe
    syahrilhafiz recently posted…ClipGrab – Download dan Convert Video dari Youtube Di Ubuntu 11.10 Dengan MudahMy Profile

  3. jasman says:

    xpenah jupa la buah mcm tu…
    jasman recently posted…Selamat Pengantin Baru Nash…!!!My Profile

  4. Kamal Mustafa says:

    @anif,@hafizmd,@akubiomed : Buahnya bila dah masak rasa masam manis. Susah nak jumpe pokok nam nam nie. Tapi org cakap negeri sebelah utara banyak.

  5. hafizmd
    Twitter:
    says:

    en mus, buah ape ni? namnam?
    hafizmd recently posted…Nak kahwin ke tak nak?My Profile

  6. padin says:

    dulu aku selalu mintak jiran sebelah buah ni hehee
    tapi sekarang dah xde..

  7. anif
    Twitter:
    says:

    Err tak pernah tau buah ni.. First time lihat! Sedap tak?
    anif recently posted…Tiada Monday Blues, Tiada Momentum..My Profile

  8. akubiomed says:

    Tidak pernah melihat buah ini sebelum ini.
    akubiomed recently posted…Wordless Wednesday #20 – Sama tapi tak serupaMy Profile

  9. zik says:

    buah nam lama tak makan dah,,, kat sini takda pokoknya
    zik recently posted…Wordless wednesday 14# (Lion and the Lamb)My Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top