Wordless Wednesday 14 | Piala Malaysia 2011, Milik Siapa?

Piala Malaysia 2011

Lihat Wordless Wednesday 13

569 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

10 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @sayacomel : Kita tunggu sampai habis perlawanan ye huhuhu.

  2. sayacomel says:

    terengganu kot?

  3. Ikhwan says:

    Sudah semestinya negori sembilan!

  4. Kamal Mustafa says:

    @akubiomed, @jasman : Botul bagitu.

  5. Norizwan says:

    sama kuat…kurang pasti siap yang memilikinya…
    Norizwan recently posted…Lelaki bertindik paling banyak di duniaMy Profile

  6. hafizmd
    Twitter:
    says:

    oleh kerana aku ni rakyat terengganu, automatik nakkan terengganu yg menang..

    janji dua2 team tunjukkan mutu permainan yg menarik…tu dah cukup
    hafizmd recently posted…Final Piala Malaysia 2011 & Tiket MahalMy Profile

  7. jasman says:

    compom antaro duo team tu bro…hehe
    asey raso la…n9 boleh monang…tp jgn main mcm gampang lawan t-team tu…ado pluang sumbat…baru boleh klua paper n9 menghobin trengganu…huhuhu
    jasman recently posted…Tarikh Melihat Anak Bulan Zulhijah 2011…My Profile

  8. akubiomed says:

    Saya tahu dah negeri mana KM sokong sudah tentu N9 🙂 Peminat N9 tidak dapat subsidi macam peminat Terengganu?
    akubiomed recently posted…Wordless Wednesday #15 – Happy DiwaliMy Profile

  9. ohcikgu
    Twitter:
    says:

    em..tak tahu saspe yang menang..
    ohcikgu recently posted…Lirik lagu dan Video Lelaki seperti Aku – Alif SatarMy Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top