Throwback Pertama Kali Ke Aquaria KLCC.

Hidupan Laut  Di Aquaria KLCC.

Assalammualikum,

Lama betul post nie terperap. KM sekarang nie sibuk dengan kerja. Tak dapek nak luangkan masa lebih untuk update blog. KM nak cerita mengenai pengalaman KM ke Aquaria KLCC. Pada hari Ibu lepas KM tak rancang pun nak kemana-mana. Wahal hari tue orang sibuk merancang sambutan hari ibu. KM hari-hari sambut hari ibu 🙂

Pertama Kali Ke Aquaria KLCC.

Pertama Kali Naik LRT Ke KLCC

Pertama kali naik LRT ke KLCC. Dari KL Sentral tukar komuter naik LRT pulak. Penuh orang. Berdirilah sekejap. KM ada sediakan video masa ke Aquaria KLCC. Tengoklah ya.

Harga tiket masuk Aquaria KLCC

  • Dewasa : Biasa RM53, Mykad – RM40
  • Kanak-kanak (3-12 tahun) : Biasa Rm42, Mykad – RM30
  • 60 Tahun ke atas : Biasa RM32, Mykad RM30
  • Station Aquarius – RM5 untuk seorang

Kalau pergi hari sabtu dan ahad, memang ramai.



463 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

8 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Jasa Pembuatan Aplikasi Android says:

    terima kasih dibagikan nya pengalaman jalan-jalan nya. semoga bermanfaat untuk yang lain

  2. Kamal Mustafa says:

    @Topi Jerami : Kalau nak bawak family kena budget betul-betul tue 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Throwback Pertama Kali Ke Aquaria KLCC.My Profile

  3. topijerami says:

    harga memang boleh koyakkan dompet nieh

  4. Kamal Mustafa says:

    @Hafiz Rahim : Betul tue, bebudak ajo yang meriah eh kek sini 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Throwback Pertama Kali Ke Aquaria KLCC.My Profile

  5. Aquaria memang best pergi kalau ada anak kecil. Diorang akan excited bila tengok ikan. hehehe

  6. Casino Online says:

    terima kasih dibagikan nya pengalaman jalan-jalan nya. semoga bermanfaat untuk yang lain

  7. Kamal Mustafa says:

    @Akubiomed : Betul tue Bro Azrin KM pun lama jgak tak kesana, minus post nie last KM pergi tahun 2005
    Kamal Mustafa recently posted…Throwback Pertama Kali Ke Aquaria KLCC.My Profile

  8. akubiomed says:

    Dah lama tidak bawa anak-anak ke KLCC. Tempoh hari bawa mereka mandi-manda disana.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top