Tentang KM

Tentang Kamal Mustafa

Assalamualaikum, ‘KM‘ adalah singkatan dari nama Kamal Mustafa.  Dalam blog nie korang boleh panggil KM aje ok. KM lahir dan  di besarkan di Port Dickson Negeri Sembilan, pada bulan Julai tahun 1978. Kini KM masih menetap di Port Dickson.

Hidup membesar dengan adat pepatih bersama sanak saudara  sudah 5 keturunan di Negeri Sembilan dimana Ayah dan Omak  KM berketurunan Minang.

KamalMustafa.com - Tentang Kamal Mustafa

Asal Usul kamalmustafa.com

Blog Kamalmustafa.com diwujudkan tahun 2010. Blog nie berkisar tentang  KM, minat KM, dan apa sahaja yang KM rasa nak ceritakan dalam blog nie.

Jika korang tidak memahami beberapa posting blog KM ini mungkin kerano,

  1. Tata bahasa dalam blog den nie berterabur, bukan apo lebih kepada pertuturan harian.
  2. Perkataan “den” dalam blog ini merujuk kepada aku, dalam dielek bahasa Negeri Sembilan dan banyak digunakan dalam blog nie.
  3. Atau mungkin korang yang bermasalah kot hu…. hu….hu

Korang Ada Blog, Jom belajar Berniaga Online.

Bila dah lama berblogging, nak pula blog kita menggunakan hosting berbayar, pasti terfikir cara bagaimana nak tampung kos hosting tersebut. Ramai yang join bermacam-macam syarikat pengiklanan yang memberikan komisen apabila meletakkan iklan diblog mereka. Antara yang top Nuffnang. KM pun join jugak. Walaupun tak banyak kira oklah.

Bagi mereka yang ada blog dan nak tambah pendapatan, jom belajar berniaga online. Join Otaifb.com. KM dapat banyak info bila join Otaifb.com. Korang tak perlu nak fikir-fikir apa nak jual semuanya dah tersedia. Hanya perlu ikut aje apa yang diajar. Semudah A, B, C. tak percaya lihat bukti pendapatan hasil berniaga secara online dibawah.

1. Pendapatan Pertama Berniaga Secara Online Dengan Otaifb.com

Hubungi Kamal Mustafa

Sekiranya korang ingin menghubungi KM, korang boleh email KM di itsmekm2011@gmail.com atau mengisi borang yang KM sudah siapkan disini. Insyaallah KM akan cubo membalasnya.

P / s:  Korang boleh meninggalkan komen,  atau apapun tentang blog KM di sini ok. Terima Kasih kerana mengunjung blog KM nie. Salam 1 Malaysia

Penafian :

Segala gambar dan artikel di dalam blog Kamalmustafa.com adalah diperolehi dari Pakcik GoogleInformationGoogle.com dan juga dari koleksi peribadi pemilik blog.

Sekiranya ada gambar yang disiarkan didalam blog ini milik anda dan anda TIDAK MENGIZINKAN gambar anda disiarkan di dalam blog Kamalmustafa.com, sila email KM dan KM akan mengeluarkan gambar tersebut dengan serta merta.

Pihak KM memohon maaf atas perkara tersebut.

490 total views, 2 views today

Top