Siapa Juara Maharaja Lawak 2011?.

Maharaja Lawak 2011

Siapa Juara Maharaja Lawak 2011?

Walaupun KM tak ambik pakej Astro warna. Tapi youtube ajelah satu-satunya sumber untuk KM tengok video-video peserta maharaja lawak 2011. Walaupun ada perserta Maharaja Lawak 2011 nie yang KM tak faham lawaknya. Tapi boleh layan jugaklah.

Final Maharaja Lawak 2011 malam esok jam 10.00 malam di Stadium Melawati Shah Alam akan menyaksikan persaingan antara, Jozan, Nabil, Jambu dan Sepah dalam merangkul gelaran Juara Maharaja Lawak 2011

Juara maharaja lawak 2011

Pada pandangan KM persembahan keempat empat finalis Maharaja Lawak 2011 nampak menyerlah. Pada ketika ini Jozan dan Nabil adalah pilihan KM. Cuma Nabil, KM rasa dah tak jadi favorite penonton, mungkin kerana banyak sangat kontroversi.

Apa pun pada yang tengok Maharaja Lawak 2011 malam esok jam 10.00 malam di Stadium Melawati Shah Alam atau yang melanggan Astro Warna tolong tengokkan untuk KM sekali ya. KM tak melanggan Astro Warna. Memandangkan pakej Astro pun dah naik takde harapanlah jawabnya nak tambah channel lagi. Pakej yang ada sekarang nie pun KM kena bayar RM120 sebulan.

Agak agak siapa yang korang rasa bakal juara Juara Maharaja Lawak 2011 eh?? Jozan? Nabil? hehehe.. 😉

1,325 total views, 4 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

6 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Maharaja Lawak Mega says:

    Maharaja lawak mega 2014 tahun nie agaknya team lawak mana yang boleh menang….

  2. faiz says:

    nabil sepah dan jozan lawak depe memang best memang sme best tpi siapa la yg akan menang juara maha raja lawak semoga semua berjaya

  3. zik says:

    sepah kot!!! haraplah sepah..hehe …tapi jozan pun ok jugak..

  4. Norizwan says:

    Lawak suma best brooo hehe susah nak ramal…tapi yang bagus nabil ni kalau buat persembahan dari mula sampai sekarang mesti bagi salam dulu….

  5. Kamal Mustafa says:

    Betul tue coz Johan & Zizan boleh backup sesama sendiri, kalau Nabil…..backup diri sendiri.

  6. akubiomed says:

    Susah hendak ramal tapi saya hormati Nabil kerana dia adalah pelawak solo berbanding yang lain mempunyai idea yang banyak.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top