Sertai Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson 2015.

Festival Pantai Port Dickson Kesinambungan Pesta Port Dickson.

Assalammualikum,

Sekiranya korang merancang untuk bercuti pada awal minggu pertama bulan Jun 2015 nanti, apa kata bercuti di Port Dickson. Kerana minggu pertama bulan Jun 2015 ini akan berlangsungnya Festival Pantai Port Dickson 2015. Festival Belia 2015 yang berlangsung selama 2 hari, baru aja selesai. Sekarang Festival Pantai Port Dickson pulak.

Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson - kamalmustafa (6)

Festival Pantai Port Dickson 2015 akan berlangsung selama 4 hari bermula 4 Jun – 7 Jun 2015. Korang kono mohon cuti awal kalau nak tengok Festival Pantai Port Dickson nie. Banyak acara yang disediakan untuk pengunjung dan mereka yang ingin menyertai araca-acara menarik di Festival Pantai Port Dickson.

26 Acara Dipertandingkan Di Festival Pantai Port Dickson 2015.

Kat bawah nie KM sertakan antara acara yang di buka untuk disertai. kalau tak silap lebih kurang 26 acara yang dipertandingkan. Hadiah pun lumayan.

Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson - kamalmustafa (7)

Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson - kamalmustafa (3)

Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson - kamalmustafa (4)

Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson - kamalmustafa (5)

Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson - kamalmustafa (8)

Lain-lain aktiviti yang korang boleh join.

Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson - kamalmustafa Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson - kamalmustafa (2)       Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson - kamalmustafa (9)

Lain-lain Aktiviti Di Festival Pantai Port Dickson 2015.

Menarikkan, so kalau korang nak join boleh call nombor-nombor yang tertera dalam gambar tue. Disamping acara diatas ada juga pelbagai persembahan seperti busking, battle of band dan konsert oleh artis-artis tempatan. Pameran tentera pun ado.

Kredit Info & Image Via : facebook.com/pages/Festival-Pantai-Port-Dickson/1582459098695056

913 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. dunia video says:

    Banyak bner pengalamannya…

  2. suri says:

    saya suka zumba sekarang naka buat tak lalu dah huhu..tunggu dah sihat boleh aktif balik

  3. Kamal Mustafa says:

    @Akubiomed : Persembahan dari artis Malaysia pun ado, buleh yo santai2 dengan family
    Kamal Mustafa recently posted…Sertai Acara Menarik Sempena Festival Pantai Port Dickson 2015.My Profile

  4. akubiomed says:

    Wah ada bemacam-macam aktiviti. Senama Zumba salah satu tarikan. 🙂

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top