Rezeki Ketujuh Dari GWGFX.

Rezeki Ketujuh Dari GWGFX.

Alhamdullilah,

ROI (Return on investment) ketujuh dah masuk semalam 01/10/2014 Jam 12:50AM

ROI kelapan pula pada 25/10/2014 Jam 4:53PM

3x ROI lagi modal dah balik yahoo….

Hanya dengan pelaburan Serendah USD500 ,

Terima USD50 setiap 25 hari.

10% keuntungan daripada modal pelaburan kita.

Terima ROI sebanyak 28 kali.

Tiada tarikh luput.

*Nilai 1 USD setakat 30/09/2014 = 3.25584 MYR

*Convert 50USD ke RM = RM162.792

Info : http://bit.ly/1q2Lx5S
#Rezeki gwgfx
#Total ROI Setakat Ini

6,986 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

15 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. cindy rasyidah says:

    dh 5 bln transfer tu pending..
    brp lama lg nk tunggu???
    sekupang pon xdpt lg!
    mmg laa x byk saya masuk.. USD1000 jer tapi still RM3500 yg dikeluarkan…
    sedih ar kene tipu.. upline pon senyap jer!!
    aptb!

  2. Kamal Mustafa says:

    @Hambanya : Iyo, lum dapek apo-apo berita laie. Sabr menunggu…. 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Pengomen Mantap Bulan Disember 2014My Profile

  3. hambaNya says:

    Assalam…

    Nak tanya bila pending withdraw ni akan settle…. dah lama dah… debit card pon belum smpai lg…. still waiting

  4. gwgfx says:

    tunggu kitaorang nak buat bank kat indonesia. nanti kalau dah settle, ROI tu boleh cashkan. kene sabar skit.

  5. Kamal Mustafa says:

    @Nas : iyo, Trade semula seperti yang mula-mula kita invest.
    Kamal Mustafa recently posted…Terlupa Jalan Ke Gerai Nasi Ayam Hainan Kak Lina.My Profile

  6. nas says:

    salam…km kata roi akan dibayar selama 28 kali..lepas tu jadi apa pulak..keliru sedikit..
    KM pernah buat trading…macam mana..activate je…kemudian tengok apa dapat…gitu ke..

  7. gwgfx4bulan says:

    Tuan. Samalah tuan. Masuk globalwavegold.com.
    Roi, bonus, trading saya semua masuk cantek je sebelum ni. Hanya 2 bulan setelah BNM banned saja dah jadi pending.

    Xpalah tuan. Tanggung risiko sajalah. Tq.

  8. Kamal Mustafa says:

    @gwgfx4bulan : Itu sebabnya sy join under http://www.globalwavegold.com. Globalwavegold yang uruskan semua investment kita di GWGFX.
    setakat nie semua ROI sy masuk cantek.
    Kamal Mustafa recently posted…Rezeki Ketujuh Dari GWGFX.My Profile

  9. gwgfx4bulan says:

    Sekarang GWGFx masalah nak cash USD ke RM sebab BNM banned.
    Withraw still pending. Dah 2 bulan x dpt roi.
    So mcmmn gwgfx nak selesaikan ni?
    Kad debit dah order belum sampai2..

    Bersedia untuk lesap duit pelaburan la nampaknya…

  10. Kamal Mustafa says:

    @Nas : Kalau taknak cash melalui upline, boleh cash ke account bank kita. Jumlah minimum untuk withdrawal sekarang ialah USD300 dan fee USD10 dikenakan bagi setiap transaksi. Withdrawal ke Akaun Bank Tempatan mengambil masa 12 hari bekerja.
    Kamal Mustafa recently posted…Rezeki Ketujuh Dari GWGFX.My Profile

  11. Kamal Mustafa says:

    @AkuBiomed : Alhamdullilah…
    Kamal Mustafa recently posted…Rezeki Ketujuh Dari GWGFX.My Profile

  12. nas says:

    salam Km..selamat hari raya aidil adha….macam mana saya nak cashkan usd100 tanpa melalui pihak ketiga(upline)?

  13. akubiomed says:

    Tak banyak lagi hendak balik modal.
    akubiomed recently posted…Jana pendapatan dari rumah dengan World of HijabMy Profile

  14. Kamal Mustafa says:

    @GWGFX : Amboi screen name, minima cashout 100usd, jd kono tunggulah hahaha
    Kamal Mustafa recently posted…Rezeki Ketujuh Dari GWGFX.My Profile

  15. gwgfx says:

    yang tu duit tunjuk kat screen je. yang betul tak boleh cashkan.

    tapi insyaallah kami tengah usahakan. tunggu dulu ye.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top