Rezeki Kelima Dari GWGFX.

Rezeki Kelima Dari GWGFX.

Alhamdullilah,

ROI (Return on investment) kelima dah masuk 11/08/2014 Jam 4:55PM

ROI keenam pula pada 05/09/2014 Jam 4:53PM

Hanya dengan pelaburan Serendah USD500 ,

Terima USD50 setiap 25 hari.

10% keuntungan daripada modal pelaburan kita.

Terima ROI sebanyak 28 kali.

Tiada tarikh luput.

*Nilai 1 USD setakat 15/08/2014 = 3.17775 MYR

*Convert 50USD ke RM = RM158.722

Info : http://bit.ly/1q2Lx5S
#Rezeki gwgfx
#Total ROI Setakat Ini

18,199 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

12 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @Afzan : ROI (Pulangan Pelaburan) 10% setiap 25 hari Cth: 1k USD pada setiap 25 hari bagi pelaburan
    10k USD. 28 kali pembayaran. Cth 1k USD x 28 = 28000 USD. Sepuluh kali pembayaran modal pelaburan dah dapat balik 🙂
    Direct sponsor – Apabila seseorang itu melabur dibawah kita, GWG akan memberi bonus sebanyak 10 % (sekali bayar) daripada pelaburan tersebut. 10% tidak diambil dari pelabur, TETAPI di beri oleh GWG
    Kamal Mustafa recently posted…1001 khasiat dan kebaikan Maajun WarisanMy Profile

  2. afzan says:

    Kalau labur 10000usd… pulangan bersih brapa….brapa percent upline dapat…

  3. Kamal Mustafa says:

    @Nas : GWGFX akan buat 28 kali pembayaran ROI, selepas itu insvestment kita akan di trade semula. Selalunya pelabur akan invest semula. Start all over again 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Rezeki Kelima Dari GWGFX.My Profile

  4. nas says:

    kata bonus akan terus masuk ke akaun kita..macam mana cara nya?harap dapat beri penerangan.Terima kasih

  5. Kamal Mustafa says:

    @Mancai : itu sebabnya kita jgn invest banyak and jangan tamak huhuhu
    Kamal Mustafa recently posted…Rezeki Kelima Dari GWGFX.My Profile

  6. mancai says:

    terinign juga nak ain forex emas nie tapi tak pandai dan berani…
    mancai recently posted…Apa itu GrapheneMy Profile

  7. Kamal Mustafa says:

    @Suri : Ini bukan iklan, ini adalah forex emas, salah satu pelaburan.
    Kamal Mustafa recently posted…Rezeki Kelima Dari GWGFX.My Profile

  8. suri says:

    Rezeki Kelima Dari GWGFX iklan dari luar negara eh…ni kalu baya jenis usd kita kena buka akaun pay pal ke KM uh….
    suri recently posted…Review Lazada Takada Double Grill Pan TK-DGP01 RedMy Profile

  9. Kamal Mustafa says:

    @Hafiz : Alhamdullilah
    Kamal Mustafa recently posted…Rezeki Kelima Dari GWGFX.My Profile

  10. Kamal Mustafa says:

    @HazminHamudin : Forex Emas Bro Hazmin, Ramai jugak blogger-blogger yang otai masuk.
    Kamal Mustafa recently posted…Rezeki Kelima Dari GWGFX.My Profile

  11. Pelaburan apa ni bro? Tahniah.
    Hazmin Hamudin recently posted…Buat Aku Panas HatiMy Profile

  12. hafiz
    Twitter:
    says:

    wah lumayan juga tu KM
    hafiz recently posted…Perlawanan JDT vs ATM Piala Malaysia 2014My Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top