Rezeki Dari GWGFX.

Apa Itu Forex?

Bila ditanya pasal Forex, bukan korang ajo KM pun tergagap-gagap nak menerangkannya. FOREX (Foreign Exchange) atau lebih dikenal dengan urusniaga matawang merupakan suatu jenis perniagaan yang memperdagangkan mata wang suatu negara terhadap mata wang negara lainnya

Pasaran tukaran mata wang asing meneruskan perniagaan dalam mata wang. Kebanyakan mata wang sekarang ini dolar Amerika – USD; Euro – EUR; Yen Jepun – JPY; Franc Switzerland – CHF; Pound Sterling yang British – GBP

Rezeki Dari GWGFX.Dijalankan secara berpasangan matawang dengan menjual matawang kepada matawang yang lain ATAU membeli matawang dari satu matawang yang lain. Keuntungan berdasarkan perbezaan diantara kedua-dua matawang semasa dibeli dan dijual

Contoh:

Pada 13/8 ==> 1 GBP = RM 4.68
Beli 1000 GBP dengan harga 1000 x RM4.68 = RM 4,680.

Pada 15/8 ==> 1GB = RM 5.10
Jual kembali 1000 GBP dengan harga 1000 x RM 5.10 = RM 5,100

Keutungan hasil perniagaan matawang = RM 5,100 – RM 4,680 = RM 420.00

Menurut kajian BIS (Bank International for Settlement), nilai transaksi pasar forex mencapai lebih dari USD$1,4 Trillion sehari. Dengan demikian, prospek untuk melabur di perdagangan forex adalah sangat bagus.

Itulah serba sedikit tentang forex.

Kenali Syarikat Global Wave Gold (GWG).

Syarikat Global Wave Gold (GWG) telah ditubuhkan dengan mengambil kira pengembangan pesat dan keuntungan pasaran perak, dan penglibatan secara aktif dalam penerokaan berterusan emas

gwg_logo

Ditubuhkan pada Jun 2012, Syarikat Global Wave Gold (GWG) merupakan syarikat yang menjalankan perniagaan emas tulin dan juga perniagaan FOREX yang berasaskan emas. Perniagaan FOREX yang diceburi GWG adalah sangat bertepatan memandangkan kepakaran syarikat ini menilai turun naik pasaran emas Melalui laman web www.globalwavegold.com, maklumat serta pengkalan data individu yang melabur di GWG dapat di akses

  • Merupakan Broker
  • Berlesen yang sah
  • Tersenarai dalam pengkalan data Dun & Bradstreet (D&B) yang merupakan sebuah rujukan perniagaan yang terkenal dengan kredibilitinya secara global yang telah mengesahkan kewujudan GWG.
  • Pelabur datang dari seluruh dunia dan telah dibuktikan di dalam Alexa Ranking.
  • GWG ketika ini menawarkan perkhidmatan kepada lebih 5,000 pelanggan dari USA, France, South Korea, Japan, Malaysia, Indonesia and banyak lagi.

Terdapat enam faedah yang boleh meningkatkan pendapatan apabila kita melabur bersama GWG

FAEDAH 1: ROI (Pulangan Pelaburan) 10 – 15% setiap 25 hari
Contoh: 1k USD pada setiap 25 hari bagi pelaburan 10k USD

Pelaburan minima 50 USD (MYR 160)
FAEDAH 2: Pulangan 50% FOREX individu 50% daripada pelaburan akan dikembalikan untuk kita melakukan perniagaan FOREX

Faedah Ke-3 hingga Ke-6 lebih kepada bonus downline dan pairing.

Berhati-hati Bila Invest Dalam Pelaburan Emas.

Ramai orang takut nak main forex nie, iyo betul KM pun tak berani sebab kito takdo pengetahuan luas mengenai forex nie. Ramai juga yang hilang semua pelaburan mereka kena tamak nak kayo copek. Dah jadi macam tue salahkan forex padahal kito yang tak betul.

Kalau nak join biarlah syarikat yang uruskan pelaburan tue kito kedudukan syarikat tue, siapo yang uruskan, jangan kito pulak nanti yang rugi. Putih mato. Itu sobab eh KM invest sikit dahulu. Setakat nie dengan Syarikat Global Wave Gold (GWG) Alhamdullilah nampak pulangan eh. Yang pasti diurusankan oleh mereka yang boleh dipercayai.

Last Update : 02/10/2014

Rezeki Dari GWGFX

Korang boleh lihat sendiri screen shot ROI GWGFX.

1. Rezeki Pertama Dari GWGFX.

2. Rezeki Kedua Dari GWGFX.

3. Rezeki Ketiga Dari GWGFX.

4. Rezeki Keempat Dari GWGFX.

5. Rezeki Kelima Dari GWGFX.

6. Rezeki Keenam Dari GWGFX.

7.Rezeki Ketujuh Dari GWGFX.

8.Rezeki Kelapan Dari GWGFX.

9.Rezeki Kesembilan Dari GWGFX.

*Nilai 1 USD setakat 16/11/2014 = 3.48773 MYR

Jumlah Investment 500usd 08/04/2014 Jam 2:53PM = RM1750

Total ROI setakat ini = 500USD = RM1,744.06

Pasti ada yang berfikir eh jumlah invest lain, modal balik lain. sabar…. ini adalah perkiraan ikut nilai usd semasa. Kalau jual balik GWG ambil 1usd = 3.50 MYR.

Jadi jumlah sebenar adalah 500usd x RM3.50 = RM1750.

Haa samo tak dengan jumlah invest.

Alhamdullilah…. modal dah balik 🙂 🙂 🙂

7,762 total views, 3 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

54 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @Syuhazz : Memang GWGFX bermasalah, ditipu, tertipu, menipu. KM dah redho dah. Abaikanlah. 🙁
    Kamal Mustafa recently posted…Jom Ke Pesta Buku Negeri Sembilan 2015.My Profile

  2. ss says:

    Salam.sy ade prob sket bile nak invest dan nak jual. Leader sy ckp sekarang gwgfx tgh ade byk masalah.so xleh nk invest atau nak jual point..hrap en kamal dapat membantu sy.. #rasabengang

  3. aizan says:

    Instagram – aizanrich
    Fb – aizan azmi
    017 5079266

  4. Mstr Fareed says:

    Dalam tuan Kamal dan semua sahabat. Saya terbaca komen anda semua. Saya adalah org yang terlibat dalam industri Forex. Saya sudah pergi pelbagai expo forex dan kewangan di luar negara yang turut disertai oleh pelbagai genuine forex platform & investment bank terkenal. Untuk mendalami forex bukan semudah disangka. Kita perlu pelajari basic dahulu sebelum membuat sesuatu keputusan. Saya lihat banyak PERSOALAN dari anda semua berkaitan forex. Saya sudi menjawab persoalan anda semua.

    Tuan Kamal & anda semua boleh email saya No.phone kepada saya & saya akan jawab email anda: ayeek_1984@yahoo.com

    Saya akan cuba jawab persoalan sebenar. Ini bagi menjaga hati anda semua yang mungkin telah melakukan sedikit kesilapan / salah faham berkaitan industri forex.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top