Prestasi Blog Kamal Mustafa Untuk Tahun 2013

Prestasi Blog Kamal Mustafa Untuk Tahun 2013

Prestasi Blog Kamal Mustafa Untuk Tahun 2013 Kurang Memberansangkan.

Assalam semuo,

Ok sampailah masonyo KM declare prestasi blog KamalMustafa.com. Tahun nie KM rasa prestasi blog KM nie agak merosot. Semenjak insiden yang berlaku pada blog nie, blog KM nie nampak macam losu ajo. Namun begitu KM gagahkan juga diri ini untuk update mana yang termampu.

Paparan Statistik Prestasi Blog Dengan Awstat.

KM mendapatkan statistik menggunakan program Awstats di dalam Cpanel. Ada yang mengatakan statistik dari Awstats ini kurang tepat. Namun begitu kepada mereka yang dah lama mungkin tahu perbezaannya. Dengan adanya Awstats Cpanel ini maklumat statistik prestasi blog anda direkodkan bermula seawal anda mula berblogging.

2013 - Montly View

Post Yang Paling Banyak Dilawati Di Blog KamalMustafa.Com 2013

Top Referer Blog KamalMustafa.Com 2013

10 Pengomen Tertinggi Blog KamalMustafa.Com 2013

Kesimpulannya prestasi blog ini boleh ditingkatkan yang penting rajin. KM akan cubo untuk update dimasa mendatang. Errm tue yang susah nak maintain sebenarnya. Apa pun semangat mahu ada. Jangan terus menyepi sudah 🙂

681 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

11 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @Rina : Terima Kasih Rina
    Kamal Mustafa recently posted…Prestasi Blog Kamal Mustafa Untuk Tahun 2013My Profile

  2. Rina says:

    Mumpung ini awal tahun, merupakan waktu yang tepat untuk mengatur dan mengejar target yang lebih tinggi untuk blog
    Semoga ditahun ini KamalMustafa.com makin sukses 🙂
    Rina recently posted…How To Create Simple Login / Sign Up Form Using CSS And HTMLMy Profile

  3. suri says:

    apa sibuk saya harap semua akan jalan dengan serentak.tapi bz blog tetap up juga entrinya
    suri recently posted…Ilmu Guna Guna Paling Mujarab Untuk SuamiMy Profile

  4. suri says:

    wah rajin review semua untuk tempoh setahun.saya yang tak buat lagi uh..
    suri recently posted…Buku Fizikal English Itu Mudah – Belajar Grammar English Dalam Bahasa MalaysiaMy Profile

  5. hafiz
    Twitter:
    says:

    ada juga tersenarai..
    bro sibuk dgn bisnes kan..
    hafiz recently posted…Contest Review SirapLimau.comMy Profile

  6. faizul
    Twitter:
    says:

    salam,

    Maksud kurang memberangsangkan tu sebab kurang entri atau kurang visitor? atau kurang semangat? hehehe..

    Takpe, jadikan hari ini lebih baik dari semalam, In shaa Allah dipermudahkan segala urusan.
    faizul recently posted…Photobook Cuti Sekolah 2013My Profile

  7. Kamal Mustafa says:

    @Titan : Tq Bro, insyaallah usaha tangga kejayaan.
    Kamal Mustafa recently posted…Prestasi Blog Kamal Mustafa Untuk Tahun 2013My Profile

  8. Ok jugak tu prestasi kalau nak dibandingkan dengan blog saya. Lagi teruk rasanya.
    Hazmin Hamudin recently posted…Whey Protein Dan Muscle Mania ClubMy Profile

  9. titan
    Twitter:
    says:

    boleh lebih bagus lagi. kena usaha lagi kuat lagi. apapun, tahniah. 🙂
    titan recently posted…Jobdirumah Payment – Kali ke 89 dan 90My Profile

  10. Kamal Mustafa says:

    @Akubiomed : Iyo sibuk dengan kerja huhuhu
    Kamal Mustafa recently posted…Prestasi Blog Kamal Mustafa Untuk Tahun 2013My Profile

  11. akubiomed says:

    Bro KM sibuk dengan benda lain nih. 🙂
    akubiomed recently posted…Salam Media agensi pemasaran islamik patuh syariatMy Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top