Pengomen Tegar Bulan Apr 2012

Pengomen Tegar Bulan Apr 2012

Notafaura.com Pengomen Tegar Bulan Apr 2012

Assalammualaikum, Allah camno buleh terlupo lak nak buek post tentang pengomen tegar bulan Apr 2012 nie. KM busy sikit. Biasalahkan kojo makan gaji. Kalau kojo sendiri lainlah cerito eh. Apa pun bagi bulan Apr 2012, Saudara Rahman pemilik blog Notafaura.com adalah Pengomen Tegar blog KM bagi bulan Apr. Wah dah 3 bulan berturut-turut nie. Terima kasih kerana rajin bertandang ke blog KM nie haa.

Pengomen Tegar Bulan Apr 2012

2 Blogger Yang Mencapai Bintang Pengomen Tegar Bulan Apr 2012 Ialah :

1. Saudara Jebeng Otaihttp://jebengotai.com

2. Saudara Azrin – http://akubiomed.com/
Blogger yang tersenarai diatas adalah mereka yang mengomen dan mencapai kuota (bintanglah tue). Terima kasih kerana sudi mengomen di blog kamalmustafa.com. Sudi-sudikanlah komen laie yo!!

641 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

7 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. titan
    Twitter:
    says:

    huh..kalah lagi..haiya..
    titan recently posted…Komisen ke 5 dari TipsPTD.comMy Profile

  2. azman
    Twitter:
    says:

    Bulan may aku pulak lah he3..

  3. Kamal Mustafa says:

    @Jebeng Otai, @akubiomed : Sama-sama juga…

  4. rahman says:

    monang lagi.. alhamdulillah 🙂
    rahman recently posted…Gambar helmet Zulfahmi KhairuddinMy Profile

  5. bro rahman lebih satu jer komen…hehe

    p/s: tq bro.. 🙂
    Jebeng Otai™ recently posted…One Piece 667My Profile

  6. akubiomed says:

    Hui dapat bintang lagi. Terima kasih bro KM. 🙂
    akubiomed recently posted…Resepi Nugget ikan lembut dan sedap percumaMy Profile

  7. anif
    Twitter:
    says:

    No 5 pun “cool” juga! Hehe.. Alhamdulillah.
    anif recently posted…Android Pertama SayaMy Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top