Otam Blurr King Of Dubsmash Malaysia

Assalammualikum,

Sekararang nie Dubsmash menjadi kegilaan pada rakyat Malaysia yang mempunyai telefon pintar. Mana tidaknya. Kalau ada telefon pintar barulah boleh gunakan aplikasi Dubsmash nie. Log in aja facebook dengan instagram… nah!!!! video dubsmash terpampang.

Otam Blurr King Of Dubsmash Malaysia-3

Apo sebenarnya dubsmash nie. Dubsmash adalah aplikasi mudah alih telefon pintar untuk membuat video pendek yang menggunakan suara, bunyi, dan lagu yang popular. Kiranya korang miminglah. Subjek selalunya selalunya tuan punya handphone.

Scene dari filem, drama atau lagu dari penyanyi terkenal menjadi pilihan utama untuk dubsmash. Seriusly… ado yang bagus dan ado yang bungkus.

Tapi KM tak nak bersikap buruk sangka pada diorang yang buat dubsmash nie. Kita perlu faham nie dubsmash hanya untuk suka-suka. Tak perlulah nak kondem orang yang buat dubsmash nie serious sangat. Di0 orang kelakar apo….(bukan semuolah)

Otam Blurr Layak Di Gelar King Of Dubsmash Malaysia.

Dalam banyak-banyak video dubsmash nie, yang KM suko tengok dubsmash dari Otam Blurr. Memang kelakarlah. Kenalah dengan gelaran The King Of Dubsmash Malaysia. Bukan KM yang beri gelaran tue, penguna-penguna media sosial yang bori. Memang lawaklah. Kalau korang tak percaya korang boleh like dan follow Otam Blurr di instagram dan Facebook Fanpage dio.

Otam Blurr King Of Dubsmash Malaysia-2
Instagram : instagram.com/otamblurr

Otam Blurr King Of Dubsmash Malaysia
Facebook Fanpage : facebook.com/OtamBlurrFanPage

Korang pasti pueh hati dengan dubmash dio nie. Kebanyakkannya scene dari filem P.Ramlee. Kalau korang nak tahu Otam Bluur nie admire sangat-sangat dengan Mak Dara. Allah pelakon veteran lamo tue. Siap bergaya laie tue melakonkan semula watak Mak Dara tue.

Baru-baru nie Otam Blurr ada kongsikan screen shot smsnya. Ada wartawan Utusan Malaysia nak interview dia untuk selebriti online bagi slot .Com. Korang mampooo!!!

809 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @Acehloker.com : miming video 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Pengomen Mantap Bulan Mei 2015My Profile

  2. template says:

    oh dubmash itu sama kayak selfie ya?

  3. ok. baru tahu dubsmash tu apa. tapi rasanya tak ambik port sangat kot benda ni, takde apa2 benefit dapat. hoho

  4. titan
    Twitter:
    says:

    bab dubmash ni, memang aku tak layan.

    tak memberi faedah sangat. haha

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top