Mesin Pengisar Buat Omak.

Mesin Pengisar Buat Omak

Mesin Pengisar Untuk Omak Den.

Semalam sempena hari ibu KM bawa Omak KM makan di Chiken Rice Shop yang terletak dalam bangunan Giant Lukut. Terlanjur tue masuk dalam Giant untuk beli barang dapur sikit. KM bawak Omak ke bahagian barangan elektrik. Yang pastinya bahagian mesin pengisar ini kerana baru-baru nie mesin pengisar kat rumah rosak, dan Omak KM kena pulak tumbuk cili bila nak masak.

Omak Pilih Mesin Pengisar Jenama Pensonic.

KM terus beritahu Omak sempena hari ibu nie Omak pilihlah mana-mana mesin pengisar yang Omak suka. Mesin pengisar tue sebagai hadiah hari ibu tahun ini. Puas belek-belek akhirnya Omak KM pilih mesin pengisar jenama Pensonic.

Terbayang wajah kegirangan Omak dapat mesin pengisar baru.

Semalam bila buka muka buku, banyak sungguh ucapan sempena hari ibu. KM tersenyum sendiri bila baca kebanyakkan ucapan yang dipostkan tue. Emmm ikhlas ke, bukan apa ucapannya kebanyakkan berbunga-bunga sampaikan kalau dipertuturkan dengan mulut rasa macam tak kena aje ayatnya.

Kalau ikhlas tue alhamdullilah, tapi kalau setakat nak bermadah bagai di muka buku hanya untuk menunjukkan yang diri tue sayangkan ibu kononya baik tak payah. Paling haru bila kengkawan rapat kita pulak nanti yang tegur, ” hai tak pernah pulak aku dengar kau ucap macam nie kat mak kau”  haa sapo nak jawab.

Pssst : Ada sesiapa yang beri hadiah kepada ibu selain mesin pengisar.

 

1,180 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

11 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. titan
    Twitter:
    says:

    aku selalu belanja makan aje. itu yang aku mampu..
    titan recently posted…Komisen ke 5 dari TipsPTD.comMy Profile

  2. Kamal Mustafa says:

    @samanosuke_o4 : tak bagi hadiah pun takpo janji kito ikhlas menghargai ibu kita. Borilah satu hari istimewa hiburkan hatinya.

  3. rahman says:

    fuh!! lopeh ni hari hari lah makan goreng berlado yo.. terbaiklah bro
    rahman recently posted…Gambar helmet Zulfahmi KhairuddinMy Profile

  4. azman
    Twitter:
    says:

    Ibu mana tak gembira dapat hadiah dari anak tersayang…

  5. samanosuke_04 says:

    haha, aku pon tak penah beli hadiah kat mak aku bila hari ibu.. huhu, rasa kecewa plak ngan diri.. kena cari benda nak bagi kat mak nie.. haha
    samanosuke_04 recently posted…Manchester City Juara EPL 2012!!~My Profile

  6. Mus
    Twitter:
    says:

    boleh masak sedap-sedap ni..
    Mus recently posted…Kereta Unik Di Sabah, Gabungan Kayu Dan KeluliMy Profile

  7. anif
    Twitter:
    says:

    Patutnya beli yang lebih bosar! 😀 hehe..
    anif recently posted…Ross Levinsohn Dilantik CEO Interim YahooMy Profile

  8. Kamal Mustafa says:

    @Jebeng Otai : Apo koalah eh stevia tue Bro Jebeng ooiii

  9. leh jgak wat kisar stevia ganti gula..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted…Tips Penjagaan Muka Lelaki KacakMy Profile

  10. Kamal Mustafa says:

    @akubiomed : Iyo botul begitu

  11. akubiomed says:

    Tersenyum omak bro KM dapat mesin pengisar baru. Senang hendak kisar cabai lepas nih. 🙂
    akubiomed recently posted…Tutorial kod trademark Fatin LiyanaMy Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top