Mentedarah Apo Sampai RM88 Di Buffet Ramadhan.

Promosi Dan Lokasi Buffet Ramadhan 2013

Seperti biasa setiap kali menjelangnya Puasa Ramadhan, pasti ramai yang tercari-cari lokasi atau tempat yang menyediakan Buffet Ramadhan istimewa sempena bulan Ramadhan terutamanya yang telah mempunyai keluarga.

buffet ramadhan 2013

Nak Cari Buffet Ramadhan Di Sekitar Anda, Pakcik Google Sedia Membantu.

KM rasa teringin nak bawak family untuk berbuka di hotel menawarkan buffet Ramadhan. Sekali-sekala berbuka diluar. Jadi KM mulalah mengunakan khidmat Pakcik Google untuk mencari lokasi atau tempat yang menyediakan buffet Ramadhan.

mentedarah buffet ramadhan 2013Bila KM key in ajo keyword “Buffet Ramadhan 2013 Port Dickson” dan tekan search, tersenarailah beberapa buah hotel di Port Dickson yang menawarkan Buffet Ramadhan. KM kliklah link yang mendapat tempat pertama di hati Pakcik Google. TERPERANJAT KM bila lihat gambar promosi buffet ramadhan tue. Humang hai Mentedarah Apo Sampai RM88.

Harga Buffet Ramadhan Biarlah Munasabah.

Janganlah nak mengaut keuntungan dengan cara macam nie. Nampak sangat tak munasabah rhogo macam tue. RM88 satu kepalo. Itu baru seorang. Kalau kira family KM yang duduk serumah sekarang 5 orang, semuanya RM440. Buffet Ramadhan apo mahal macam tue. Baik KM boli Rahsia Coklat Buatan Tangan Dengan Kos Minimum baru RM100.

Takkan ado orang nak makan banyak-banyak masa berbuka doh. Orang laie nak berjimat bulan poso nie. Fikir dua kali KM kalau nak poie makan kek situ. Kalau rhogo satu kepalo dalam RM10 Ke RM30 kiro oklah tue.

Psst : Kito buek buffet Ramadhan kek ghumah ajolah.

1,286 total views, 5 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

12 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. sukma
    Twitter:
    says:

    eden pon tak suko kalau rego buffet nie mahei sangat……biar eden masak sondiri…lagi pueh hati….

  2. hafiz
    Twitter:
    says:

    mahal sangat tu…tak berbaloi

  3. Kamal Mustafa says:

    @Suri : itulah mentedarah namo eh
    Kamal Mustafa recently posted…Mentedarah Apo Sampai RM88 Di Buffet Ramadhan.My Profile

  4. Kamal Mustafa says:

    @Suri : tak jadilah mahal sangat
    Kamal Mustafa recently posted…Mentedarah Apo Sampai RM88 Di Buffet Ramadhan.My Profile

  5. suri says:

    setakat ini saya belum balik melaka makan bersama mak dna ayah saya.. umh mak mertua k.kangsar sy bari ini hari pln nak ke sana huhu..tpai tak tahu jadi ke idak..

  6. suri says:

    rm88 makan kfc dah sah boleh dapat makan ayam banyak2

  7. suri says:

    dah itu jadi ke KM pi berbukan bersama keluarga?

  8. suri says:

    betapa takutnya tengok girl makan beger

  9. suri says:

    makan sikit-sikit bolehlah

  10. suri says:

    takut bila mereka letak harga terlampau tinggi..

  11. Mus
    Twitter:
    says:

    kalau sekali sekala mungkin bolehlah..
    kalau berkali-kali.. tak bolehlah..

  12. akubiomed says:

    Tidak semua akan dapat dirasa. 🙂

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top