Makhluk Aneh Ditemui Di Vietnam.

Kalau makhluk aneh yang ditemui dulu di Thailand memeningkan ramai orang. Yang ini lagi havoc. Sebuah laman web Jepun baru-baru memuat naik video yang kelihatannya seperti bangkai raksasa yang digali keluar dari tanah di Vietnam. Klip dua minit lama menunjukkan gergasi, makhluk aneh seperti ikan paus itu dinaikkan ke treler sambil diperhatikan oleh orang ramai.

Makhluk Aneh Ditemui Di Vietnam.

Makhluk Aneh Ditemui Di Vietnam

Persoalannya sekarang apo agak eh makhluk tue?, cacing gergasi ke, ikan paus ke. Satu kenyataan telah mengatakan bahawa ia adalah bangkai ikan paus, tetapi yang peliknya kalau betul ikan paus, siapa pulak yang menanamnya diatas darat tue.

Apa yang korang semua fikirkan? raksasa ke?

1,324 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

16 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Azka says:

    serem banget ih

  2. ewan kechik says:

    panggil altraman swoh siasan raksase apa tu nnty ada jawapan dia hahaha

  3. Rina says:

    besar sekali ni makhluknya, apa kira2 masih hidup atau sudah mati ya …
    Rina recently posted…Create MySQLi & PHP To Insert, Select, Update, Delete In MySQL Database TableMy Profile

  4. suri says:

    bagus benda ini tak keceohkan kalau kecoh pasni ada telebih popular cam villla nabih tu
    suri recently posted…Petua Dan Doa Hamil Untuk Mendapatkan Anak KembarMy Profile

  5. suri says:

    kalau saya teringin nak tengok naga sebab selalu jumpa kt filem jer heee
    suri recently posted…Tempahan Hotel Kotak Teady Bear Di BukaMy Profile

  6. suri says:

    bila muncul mesti ada sebabkan yang Tuhan nak tunjuk pada kita
    suri recently posted…Cerita Adik Epar Dalam KeretaMy Profile

  7. suri says:

    macma misteri villa nabila lagunya
    suri recently posted…Tergolek Bagai Ayam Golek..Tak Pernah Macam IniMy Profile

  8. suri says:

    zik,mereka angkat bawa naik ke darat kot
    suri recently posted…Cerita Adik Epar Dalam KeretaMy Profile

  9. suri says:

    apa benda punya ikanlah ini tapi tak kecoh pula di laman web sangat-sangat
    suri recently posted…CPUV Campaigns Nuffnang 16_ 2013My Profile

  10. Zik says:

    macam ne boleh ada dekat atas darat… pelik betul..
    Zik recently posted…Masa depan Harimau Malaya?? transformasi drastik diperlukanMy Profile

  11. suri says:

    kalau buat makan mahu juga boleh simpan stok dua ke tiga bulan heee
    suri recently posted…Petua Dan Doa Hamil Untuk Mendapatkan Anak KembarMy Profile

  12. suri says:

    Ada juga peasan kt yahoo tapi tak tau Pulaski cerita lebih lanjut huh..
    suri recently posted…Tergolek Bagai Ayam Golek..Tak Pernah Macam IniMy Profile

  13. anif
    Twitter:
    says:

    Dah disahkan sebagai ikan paus oleh pihak berkuasa Vietnam. Macam mana terdampar didaratan masih kekal misteri.
    anif recently posted…15 Minit Yang BerbezaMy Profile

  14. hafiz
    Twitter:
    says:

    Macam ikan paus, entahlah
    hafiz recently posted…Misteri Kemayan City, Johor BahruMy Profile

  15. Hairul Hissam says:

    cacing kat dasar tanah kot… tapi kalau dia bergerak dalam tanah, kulitnya tak macam tu..
    mmg menghairankan..
    Hairul Hissam recently posted…Cara Yamaha FZ150i Convert to R15. Baru mengancam beb.My Profile

  16. Amirez
    Twitter:
    says:

    macam ikan paus yang dah agak kurus. persoalan siapa yang tanam tu lagi misteri sebenarnya. kalau ikan paus tu dah sebesar tu, something yang tanamnya besar mana pulak? hehe
    Amirez recently posted…Penangan Remaja Hilang di Villa NabilaMy Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top