Makan Malam Di Chicken Rice Shop

Chicken Rice Shop

Assalamulaikum. Dah lama rasanya KM tak menjamu selera di Chicken Rice Shop. Memandangkan insiden yang belaku di KFC dan membuatkan KM patah selera, jadi Chicken Rice Shop di Giant Lukut menjadi destinasi menjamu selera KM semalam.

Ayam Serai wangi Menu Baru Di Chicken Rice Shop

KM dengan Kak Bell order 2 set single roast chicken, Omak KM oeder sup aje, dah konyang kato eh. Menu terbaru di Chicken Rice Shop ialah Ayam Serai Wangi KM try 2 ketul. Boleh tahan rasanya. Dah tentu banyak bumbu serai dalam ayam tue. Minuman kali nie KM order 3 layer tea. Rasa macam cendol pulak.


[Menu Ayam Serai Wangi – Gambar Via : thechickenriceshop.com]

180 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

7 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. zik says:

    sekarang nih nak cuba kurangkan makan ayam… hui godaan.. tak boleh tahan…

  2. KM says:

    Boleh tahan terasa senua rempahnya….

  3. sw33tdarling says:

    amacam, lagi best ke ayam serai wangi tu dari KFC…?

  4. titan
    Twitter:
    says:

    lapaar plak malam-malam gini. hehe..

  5. KM says:

    Haaaa sodap tue…KM ingat nak cuba nasi Kandar pulak nanti huhuh

  6. petang2 ni terasa lapar semacam pulak nak makan beriyani dengan roti naan..ahaha.. :)
    sungguh badan ku kecik tapi nafsu makan ku boleh tahan..

  7. akubiomed says:

    Hui sedap melayan makan Nasi Ayam

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top