Lumba Basikal BMX

Seronok baca kisah anak-anak bro akubiomed.com ronda-ronda naik basikal BMX. Memang tidak dapat dinafikan basikal BMX nie menjadi kegilaan anak-anak muda dulu. Menjadi satu trend kalau berbasikal atau nak beli basikal mesti nak jenama BMX.

Teringat masa kecik dulu, time petang aje ramailah budak-budak berbasikal BMX melakukan aksi-aksi mereka kat padang berhampiran dengan rumah. Sukan basikal BMX nie hingga sekarang pun masih ada yang  ikuti. Apepun tak kira siapa yang menunggang basikal tue harap berhati-hatilah yo!.

788 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

7 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. zik says:

    silap timing lah tuh orang yang jaga pintu tuh… hurm… mereka nie bertungkus lumus , walaupun dah terjatuh semua.. good2x…
    zik recently posted…Mengapa kita sukar untuk menyimpan duit setiap bulanMy Profile

  2. Rahsia Buah Pinggang Sihat says:

    Nasib baiklah mereka memakai alat kelengkapan keselamatan,kalau tak mau cedera juga.

  3. fendidahada says:

    haha…lawak la dorang ni..kesian2…

  4. deCrewz says:

    Er.. Moral, jangan main BMX..wahahaha

  5. mancai says:

    huuhu… baru betul cecah tanah bila belumba…

  6. intankuterpilih says:

    Ya Allah, terkejut aku… cemana leh jadi mcm tu… tapi baguslah diorg ni, walaupon sakit, tetap teruskan juga perlawanan… semangat betul… so tu dikira salah sape tu?? of course salah penganjurla kan…

    aku tanya aku jawab…
    intankuterpilih recently posted…Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011My Profile

  7. akubiomed says:

    Aduhai, salah siapa? Rasanya salah yang menjaga pagar pelepasan kalau sorang-dua jatuh mungkin salah sendiri tapi kalau dah ramai salah penganjur 🙂

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top