Komisen Pertama Dari Ashadee.com

Bayaran Komisen Pertama Dari Ashadee.com

Assalammualikum,

Selalu eh kalau awal tahun kerja di pejabat memang banyak. Macam-macam kerja nak disiapkan. Audit tahunan, akaun syarikat, cukai pendapatan. Tue yang membuatkan masa terhad sangat nak update blog. Kat rumah pulak badan dah penat dan lenguh-lenguh. Jadi bersawanglah blog dibuatnya. Pun begitu KM curi-curi gak masa untuk update blog.

Screenshot 2015-02-23 09.40.04

KM nak cerita mengenai komisen pertama dari Ashadee.com yang KM terima bulan lepas. Ashadee.com yang dahulu dikenali dengan nama Jomniaga.com adalah website yang mempromosikan produk secara online. kebanyakkan produknya adalah dalam bentuk digital seperti ebook. Alhamdullilah, Berbaloi jugak KM praktikkan ilmu yang diperolehi dari Kitab Teknik SEO Merah Jambu.

Screenshot 2015-02-18 16.51.05

Rasanya hanya 30% aja ilmu dari Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang KM praktikkan dan hasilnya dah nampak. Bila login ke website Ashadee.com dan check status payment memang banyak yang threshold (atas pagar) maksudnya ada 50% orang akan beli produk yang kita promote tue.

Ashadee.com Threshold Payment

Kitab Teknik SEO Merah Jambu nie bukan sahaja boleh dipraktikkan untuk promote produk affiliate di Ashadee.com sahaja. Malah ia sesuai juga untuk semua produk yang korang fikir sesuai untuk dijual. Khabarnya penulis Kitab Teknik SEO Merah Jambu sedang menyiapkan versi 2.0. So kepada yang belum mendapatkannya copek dapatkan sebelum harganya dinaikan.

Poie boli kek sini —> Kitab Teknik SEO Merah Jambu

12,383 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

5 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Calrase Patrick says:

    tahniah bro KM.. terbaik

  2. Kamal Mustafa says:

    @Zik : Usaha tangga kejayaan. hehehe
    Kamal Mustafa recently posted…Suri Rumah Paling Ramai Berniaga Secara Online.My Profile

  3. zik says:

    hebat bro km nih… akhirnya pecah juga tembelang.. hehe ..

  4. Kamal Mustafa says:

    @Akubiomed : Terima Kasih, Bro Azrin. Pelan-pelan kayuh 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Komisen Pertama Dari Ashadee.comMy Profile

  5. akubiomed says:

    Tanniah kepada bro KM. 🙂

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top