Keputusan Perlawanan Harimau Malaya vs Singapura

Harimau Malaya vs Singapura

Perlawanan Bola Sepak Antara Harimau Malaya vs Singapura.

Rasa taknak ketinggalan pula nak buat post mengenai perlawanan bola sepak antara Harimau Malaya vs Singapura Semalam di Stadium bukit Jalil. Ramai jugak kengkawan KM yang ajak join tengok Perlawanan Harimau Malaya vs Singapura dekat Dataran Seremban.

Dekat Dataran Seremban ada TV besar. Ramailah yang melepak kat Dataran Seremban. Tambahan pulak ada perlawanan bola.Walaupun KM tak berapa minat bola sepak, kadang-kadang kengkawan jugak yang buatkan KM terasa tak nak ketinggalan dalam berita-berita mengenai bola sepak semasa

Keputusan Perlawanan Harimau Malaya vs Singapura.

MALAYSIA 1 VS SINGAPURA 1(tamat perlawanan)

AGREGATE : MALAYSIA 4 SINGAPURA 6

(SINGPURA MARA KE PERINGKAT KE3)

Kalau anda nak tahu apa berlaku semasa perlawanan antara Harimau Malaya vs Singapura semalam, korang boleh baca di blog Zik. Bro Zik nie memang selalu buat post pasal bola sepak nie. Untuk Perlawanan antara Harimau Malaya vs Singapura semalam, beliau ada senaraikan secara terperinci setiap minit perlawanan apa yang berlaku.

Video Jaringan Gol Pertama Pasukan Harimau Malaya vs Singapura.

P/S : Tahniah buat pasukan Singapura kerana berjaya melangkah ke peringkat seterusnya. Buat pasukan Harimau Malaya, jangan putus asa. Yang pastinya Harimau Malaya akan mengaum lebih kuat lagi di masa akan datang. Jadikan perlawanan Harimau Malaya vs Singapura kali ini sebagai pengalaman.

1,076 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. titan
    Twitter:
    says:

    nampaknya, singa lebih ganas kali ini..

  2. abu idris says:

    arrayah.info – Kebencian Kaum Kafir Terhadap Islam Hingga Ke Padang Bola

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top