Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.com

Assalamualaikum.

Bila bercakap pasal Kempen CPUV Nuffnang nie, KM sendiri pun tak pasti apa method yang Nuffnang gunakan untuk meletakkan kempennya di blog yang terpilih. Ada yang cakap bergantung pada trafik, promote kempen dan saranan dari Nuffnang iaitu sentiasa update ruangan “survey”.

Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.com
Ramai yang teruja bila Kempen CPUV Nuffnang nie menyinggah di blok mereka. Ada yang dapat 2 aja Kempen CPUV Nuffnang sepanjang 2014. Sungguh pun begitu KM bersyukur Kempen CPUV Nuffnang nie setiap bulan menyinggah di blog KM. Terima kasih Nuffnang. Sampai 5 kempen berjalan serentak tue. Siap bagi CTR Bonus tue hehehe.

Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.com

Berikut adalah 5 kempen yang masih berjalan di blog KamalMustafa.com

  • Invest Smart Campaign
  • Stadium Astro World Cup
  • Ikea – June Sale Campaign
  • Oldtown True White Coffee
  • Julie’s x LINE New Packaging

Kempen CPUV Nuffnang iaitu YES 4G World Cup pada Apr 2014 merupakan yang tertinggi sebanyak RM8.60. Siapo nak borikan, jadi besyukurlah walaupun sedikit.

Siapa cakap tak boleh buat duit dengan blog. Ramai yang cakap berblogging nie buang masa aja. Daripada anda buang masa di Facebook tue, elok buat blog.

4,920 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

22 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @Cik Orkid : sama-sama
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Bulan Ogos 2014.My Profile

  2. cik orkid says:

    thanks for info,, sgt memahami…

  3. Kamal Mustafa says:

    @Mat Noor : Alhamdullilah 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.comMy Profile

  4. mat nor says:

    alhamdulillah dan tahniah, rezeki Ramadhan

  5. Kamal Mustafa says:

    @Fyna : Alhamdullilah, rezeki dari Allah.
    Kamal Mustafa recently posted…Warga Emas Paling Ramai Sakit Urat, Pinggang, Lutut Dan Sendi.My Profile

  6. fyna says:

    waaaa.. meriahnya cpuv dia. ^_^

  7. Kamal Mustafa says:

    @Zara : Betul tue, sikit atau banyak itulah rezeki yang telah Allah berikan. Syukurlah
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.comMy Profile

  8. Kamal Mustafa says:

    @Mat Nor : Terima Kasih
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.comMy Profile

  9. Kamal Mustafa says:

    @Suri : Alhamdullilah, setiap bulan ado.
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.comMy Profile

  10. Kamal Mustafa says:

    @Suri : Ado… itulah tak tahu camne buleh singgah kek blog KM
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.comMy Profile

  11. suri says:

    old town ada ker aduh asal tka dapat ni heee

  12. suri says:

    wah lagi banyak gila-gila dari saya seketul dua heee..syukurlah

  13. mat nor says:

    Alhamdulillah dan tahniah

  14. Kamal Mustafa says:

    @Akubiomed : Tq Bro Azrin buleh menuntut dengan Bro nanti bab advertorial tue.
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.comMy Profile

  15. Kamal Mustafa says:

    @Hafiz : KM setiap bulan dapat, entah apo agak eh method yang Nuffnang guna
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.comMy Profile

  16. Kamal Mustafa says:

    @Hero Borneo : Itu yang sebetulnya
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.comMy Profile

  17. Kamal Mustafa says:

    @Titan : Alhamdullilah… untung dio singgah
    Kamal Mustafa recently posted…Kempen CPUV Nuffnang Di Blog KamalMustafa.comMy Profile

  18. zara says:

    Syok bleh jana pendapatan dari blog..mungkin sedikit tapi siapa nak beri..semua rezeki daro Allah atas usaha masing2. Tahniah 🙂
    zara recently posted…15 tips Untuk Menurunkan Kolesterol Anda Secara SemulajadiMy Profile

  19. titan
    Twitter:
    says:

    oklah tu. gua je macam dah tak banyak dapat. hoho
    titan recently posted…YSLM dah kena serbu dengan KPDNKK.My Profile

  20. sikit-sikit lama-lama boleh jadi bukit bro!
    Hero Borneo recently posted…Nikmat Puasa Pertama Seorang MualafMy Profile

  21. hafiz
    Twitter:
    says:

    wah aku selalu juga update survey..tapi haram…tahun baru 1 cpuv melekat
    hafiz recently posted…Kempen CPUV Nuffnang ke 2My Profile

  22. akubiomed says:

    Tanniah kepada bro KM. Selepas ini boleh target advertorial dari Nuffnang pula.
    akubiomed recently posted…Projek hujung minggu DIY touch up cat kereta sempena RayaMy Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top