Jimat Minyak Dengan Petromax.

Bermacam-macam cara orang gunakan untuk menjimatkan minyak. Baik minyak petrol atau diesel. Ada yang menggunakan kad yang ditampal dekat tangki minyak, cucuk sejenis alat pada tempat pembakar rokok dalam kereta, dan berbagai cara lagi. Namun minyak tidak jugak jimat. Makin kena tambah lagi ada.

JImat Minyak Dengan Petromax

Bila harga minyak petrol dan diesel dinaikkan ramai yang merungut. Ada yang terkesan dari kenaikan harga minyak petrol. Namun ramai yang terpaksa juga menggunakan minyak kerana kalau ada kenderaan tak ada minyak pun tak guna jugak. Hendak tak nak kena juga beli minyak.

Bagi mereka yang sering berulang-alik ketempat kerja pasti terasa beban penggunaan minyak petrol nie. Itu belum lagi kalau kita nak balik kampung atau makan angin dengan keluarga.

KM nak perkenalkan kepada anda RQ Petromax. Minyak penjimat minyak yang sekarang merupakan Produk laku keras di Facebook. KM pun dah guna. Memang berbaloi-baloi kalau guna RQ Petromax.

Jimat Minyak Dengan Petromax.

RQ Petromax berasaskan bio teknologi dan dikeluarkan oleh Red Quattro Industries Sdn Bhd. RQ Petromax diuji dan diluluskan oleh Standards and Industrial Research Institute of Malaysia (SIRIM) sebelum dipasarkan. KM boleh jamin korang akan Jimat Minyak Dengan Petromax.

Nak pakai pun senang aja. Isi petrol dan kemudian picitkan RQ Petromax kedalam tangki petrol atau diesel mengikut sukatanya.

Kepada yang berminat boleh order kat sini. Korang gerenti puas hati.

KM dah cuba, korang bila lagi.

Test…. Ada Berani?

8,896 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

12 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @KelipKelip : Betul tue, minyak pasti boleh jimat.
    Kamal Mustafa recently posted…RQ Petromax Boleh Bantu Anda Jimat Minyak Petrol Dan Diesel.My Profile

  2. Kamal Mustafa says:

    @Onlajer : Cubo jangan tak cubo, sy dah 2 bulan pakai. 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…RQ Petromax Boleh Bantu Anda Jimat Minyak Petrol Dan Diesel.My Profile

  3. onlajer says:

    belum pernah cuba lagi nih

  4. KelipKelip says:

    sekarang org dah mula suka guna kereta hybrid, tapi yang masih guna kereta biasa rasanya elok cuba Petromax ni

  5. Kamal Mustafa says:

    @Suri : jimat 30% hingga 40% siapo taknak
    Kamal Mustafa recently posted…Pengomen Mantap Bulan April 2014 My Profile

  6. Kamal Mustafa says:

    @Suri : Baik ajo haa
    Kamal Mustafa recently posted…Pengomen Mantap Bulan April 2014 My Profile

  7. suri says:

    ingatkan minyak urut tadi heee.rupanya minya kereta dah
    suri recently posted…Selamat Hari Pekerja 1 Mei 2014 Segalanya Mungkin Boleh Berlaku aHA…My Profile

  8. suri says:

    asal tak singgah ipoh mali jerk erk heee..

    apa kobar?

  9. Kamal Mustafa says:

    @Akubiomed : eloklah tue
    Kamal Mustafa recently posted…10 Makanan Yang Membakar Lemak.My Profile

  10. akubiomed says:

    Sudah pun boleh. Tangah uji keberkesanannya.

  11. Kamal Mustafa says:

    @Hafiz : Memang berbaloi-baloi
    Kamal Mustafa recently posted…Jimat Minyak Dengan Petromax.My Profile

  12. hafiz
    Twitter:
    says:

    nampak macam berbaloi tu

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top