Jemputan Nuffnang Ke Event Courts

Event Courts Setapak Bersama Nuffnang.

Assalammualikum,

KM dapat jemputan dari Nuffnang untuk join event Courts (Dahulu Courth Mamoth) Di Setapak Kuala Lumpur. Ini bukan kali pertama Nuffnang jemput KM untuk join event yang diorang buat. Tinggal lagi kekangan masa dan KM pun tak fimiliar sangat dengan jalan-jalan ke KL nie.

Jemputan Nuffnang Ke Event Courts

Jemputan Nuffnang Ke Event Courts

Rasanya jemputan ke event nie pun KM terpaksa tolak jugak. Apa pun terima kasih kepada Nuffnang kerana sudi menjemput KM iyo. Kalau ado event area dekat-dekat dengan KM, maybe KM dapat join. Hahahaha kalau adolah 🙂

479 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

5 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @Suri : Betul Begitu
    Kamal Mustafa recently posted…Jemputan Nuffnang Ke Event CourtsMy Profile

  2. suri says:

    selau begitu kalau dapat jauh pastu masa tak cun heee..kalau dapat pergi syok jugakan

  3. Kamal Mustafa says:

    @Md Hafiz : Alhamdullilah, semangat masih ado untuk berblogging 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Jemputan Nuffnang Ke Event CourtsMy Profile

  4. titan
    Twitter:
    says:

    dulu banyak kali gak kena jemput.

    tapi memang tak dan la. jauh satu, tarikh tak kena satu.

    so..tak pernah pegi la jawabnya.

  5. terbaek bro..masih istiqomah berblogging. aku dah lama sejuk hehe

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top