Giant Kini Dibuka Di Lukut.

Assalamualaikum. Wah….setelah sekian lama akhirnya “Giant” kini dibuka di Lukut Port Dickson. Kalau dari rumah den lebih kurang 5 minit aje kalau naik kereta. Selalunya kalau nak beli barang-barang dapur kena pergi Giant Senawang atau Tesco Seremban 2. Sekarang tak susah dah. Den suka beli barang kat Gianr nie bukannya ape,pilihannya banyak. Semua barang-barang basahnya pun segar segar-segar. Diiklankan dengan nama Giant Superstore Lukut ini akan dibuka secara rasminya pada 30 Disember.

Dengan adanya Giant ini secara tidak langsung membuka peluang perkerjaan kepada warga Lukut khususnya. Dengar cerita ramai gak orang yang interview bulan lepas. Chicken Rice Shop pun dengarnya adakan dibuka dalam Ginat nie. Meriahlah Lukut sekarang.

1,162 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

3 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. zik says:

    wah best nie….bagus2x.. senang sikit lepas nie.. nak shopping.. huhu
    zik recently posted…Kedamaian yang ku pintaMy Profile

  2. Affan says:

    Giant skg ni antara yang pesat meluaskan empayar diorg.
    Ingat dulu, Giant di Shah Alam, rasanya kat Sek. 18 (kalau tak silap_, memang kecik. Dengar citer bila owner baru ambil alih, memang byk giant2 yang besar dibuka.
    Affan recently posted…Islam di Kanada- Reviving the Islamic SpiritMy Profile

  3. Rahsia Buah Pinggang Sihat says:

    Nampaknya Giant semakin melebarkan bisnesnya.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top