Format Surat Rasmi Terkini

Format Surat Rasmi Terkini

Post untuk Format Surat Rasmi Terkini telah dipindahkan ke Contoh-Surat.com

Sila lawati Contoh-Surat.com untuk info terkini.

156 total views, 1 views today

Tags: , , , , , , , , , ,

18 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    @Mummy Manja : Terima kasih kerana singgah di blog KM nie. Harap apa yang dipaparkan dapat membantu.Insyallah akan KM usahakan untuk buat post permintaan anda. Cuma KM kurang pasti tentang surat pengeliman.

  2. Mummy Manja says:

    salam Encik Kamal. Saya begitu tertarik dengan usaha yang anda buat ini kerana tidak banyak sedikit dapat juga memberi maklumat yang tepat kepada mereka yang agak kurang mahir dalam penyediaan surat rasmi dan sebagainya. Oleh itu bagaimana pula cara untuk menyediakan surat/laporan berbentuk minit mesyuarat dan surat pengeliman?kerjasama anda amat dihargai.Terimakasih

  3. seo indonesia says:

    wow, blog yang sangat informative! I love it…

  4. jasa seo says:

    Wah mantap infonya… sayngat bermanfaat… Semoga banyak orang yang tertolong dengan adanya blog ini…Salam kenal…

  5. harga blackberry onyx says:

    Thanks artikelnya, keep posting and salam kenal… :)

  6. harga blackberry torch says:

    informasi yang sangat berharga dan bermanfaat. thank’s

  7. Tas Wanita says:

    Info yang sangat bermanfaat. Trims…

  8. KM says:

    Insyaallah KM akan cuba emailkan contoh draf surat Rasmi kepada Menteri Besar. Rasanya KM pernah buat.

  9. Rozita Binti Mahmud says:

    Tuan,
    Saya ingin memohon dari pihak Tuan bagaimana untuk membuat surat rasmi kepada Menteri Besar untuk memohon mesin jahitan yang mana saya telah tamat mengikuti kursus Giat Mara selama 6 bulan di dalam bidang jahitan dan memiliki sijil SKM 1 & 2.Tolong e-mail kan ke saya, Sekian Terima kasih.

  10. KM says:

    Ramai yang tak percaya format surat rasmi sentiasa berubah. Sekarang nie pun dua-dua format masih ada yang pakai jugak.

  11. zulkbo says:

    salam..
    bagus nih
    saya pun dah lama
    cari..
    :)

  12. nabila says:

    semoga sihat,,,, boleh tak sertakan sekeli contoh surat ketua kampung??

  13. hello says:

    Hi, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, would check this… IE still is the market leader and a big portion of people will miss your fantastic writing due to this problem.

  14. bikin kaos murah says:

    blogwalking mas. kunjungi blogku juga ya

  15. Quincy Griffth says:

    You make a lot of good points on this blog. Keep up the great work.

  16. Harmoney says:

    Salam, terima kasih atas perkongsian maklumat mengenai format surut kiriman rasmi. Saya seorang guru, namun saya masih belajar dan merujuk kembali ilmu yang saya lupa.

  17. Kamal Mustafa says:

    @ qhez : Emmm taktau lak ade format mcm nie,coz sekarang banyak yang dah guna format yang baru.sila lihat contoh format yang saya sertakan.

  18. qhez says:

    salam..tujuan saya memberi komen untuk memberitahu tentang format terbaru surat rasmi.setahu saya format yang anda berikan adalah yang lama..kerana format sekarang sudah diubah.cuba pergi ke laman web ini.

    http://berita-harian-online.com/format-surat-rasmi/

    sekian terima kasih.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top