Episod Akhir Ariana Rose Ditonton 4.5 juta Penonton.

Semua Minat Drama Ariana Rose.

Ok, walaupun drama Ariana Rose di TV3 yang ramai ahli keluarga dan saudara culai KM yang minat ada kalanya KM sendiri pun tak puas hati dengan jalan ceritanya. Walaupun adik KM yang dah baca novel The Wedding Breaker dah bagitau jalan ceritanya tak seperti yang dibaca, namun kita sebagai penonton sering nak menokok tambah kononnya nak menyedapkan lagi cerita. Tapi apo buleh buat korang pengarah ke, Raja Alauddin Shah pengarah.

Ariana Rose - TV3

Ariana Rose Berat Betul Bebanannya.

Loteh oii, sorang perempuan, 3 orang lelaki berminat, sorang tak pueh hati, sorang terpaksa bertunang, tapi tak nak tahu siapa tunangnya, sorang lagi dah tahu perempuan tue bertunang nak yo mengayat laie. Adik kepada lelaki yang sorang lagi pulak nak simbah asid, bla..bla..bla,  adik simbah asid dan bunuh abang, abang tak mati, bunuh pulak adik dengan asid.  Fuhh borek bonar bebanan rhaso eh.

Episod Akhir Ariana Rose Ditonton 4.5 Juta Penonton

Bukan setakat tue aja, malah drama Ariana Rose nie turut mendapat sambutan luar biasa di laman-laman sosial. Kalau dalam facebook tak usah ceritalah. KM bukak-bukak aja, Ariana Rose, bukak-bukak aja, Ariana Rose maklumlahkan Ariana Rose menjadi drama pilihan nombor satu dengan kadar tontonan yang tinggi. Episod akhir Ariana Rose aja cecah 4.5 juta penonton. Bayangkanlah

Drama bersiri Ariana Rose 28 episod itu dibintangi pelakon-pelakon popular seperti Keith Foo, Nur Fathia, Hisyam Hamid, Nabila Huda, Arja Lee, Tasha Shilla, Datuk Jalaluddin Hassan, Ziela Jalil, Mustapha Kamal, Liza Abdullah dan ramai lagi.

Apa pun KM suka theme song Drama Ariana Rose nie.

995 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

7 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. hafiz
    Twitter:
    says:

    aku terlayan juga citer ni…
    hafiz recently posted…Kisah Bojan Hodak dan perlawanan amalMy Profile

  2. Kamal Mustafa says:

    @Azman Ismail : KM pun yang awal tak tengok, mula tengok selepas beberapa episode. Tue pun kalau ada kat rumah kalau kuar PVR aje. 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Khasiat Kunyit.My Profile

  3. Azman Ismail
    Twitter:
    says:

    Pada awal episod selalu gak tgk, tapi bila dah minggu terakhir termiss pulak hehehe…cerita ni memang dapat rating yg baik selepas dari LUMA.
    Azman Ismail recently posted…Tip untuk yang malas bersholatMy Profile

  4. Kamal Mustafa says:

    @Suri : Astro PVR kan ada, KM pun tengok yang rakam punye 🙂
    Kamal Mustafa recently posted…Khasiat Kunyit.My Profile

  5. Kamal Mustafa says:

    @Suri : Bukan semuA drama Melayu yang KM minat nak tengok. Sekarang nie KM minat cerita “Jihad Iskandar” dan “Tok Ompek Simpang Ompek
    Kamal Mustafa recently posted…Khasiat Kunyit.My Profile

  6. suri says:

    ceita kalau best orang minat apa lagi dok cinta 3 segi
    suri recently posted…Kotak Ayat Pengasih Paling Tua Dan MujarabMy Profile

  7. suri says:

    suak tengok nak akhir dapat tengok sikit sebab masa keluar kejap asal urusan penting
    suri recently posted…CPUV Campaigns Nuffnang 1/2014My Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top