Blog Bersawang Hoi…

Sibuk memang sibuk. Banyak kojo-kojo yang nak disettlekan. Dalam pada tue bodan pulak domam. Huuih memang menguji kesabaran betul. Blog pun KM update manja-manja aja. Blog KM nie rasa dah macam dah bersawang dah.

stressed1Banyak perkara KM nak cerita, kisah percutian ke Tambun (dalam sibuk-sibuk tue sempat makan angin laie), Kisah hose radiator bocor, kisah open house ari tue pun KM belum habis cerita laie.

Insyallah KM akan cuba update blog nie, ini pun curi-curi masa untuk update. Terima kasih kepada mereka yang masih setia mengintai blog KM dari screen komputer korang.

707 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

8 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. suri says:

    kalo biz ornag tahu admin ada kerja di luar

  2. suri says:

    dahulukan kepentingan diri dulu pastu baru tgok blog bagai her dah setel baru jeguk blog tak gitu
    suri recently posted…Muzium Negara Diraja Kuala LumpurMy Profile

  3. suri says:

    tak apa ambillah masa buat perlahan-lahan jangan kusutkan pikirkan
    suri recently posted…Seborrheic DermatitisMy Profile

  4. Mus
    Twitter:
    says:

    blog saya pun sama.. on off menulis blog
    banyak simpan dalam draft sahaja
    Mus recently posted…Kehijauan Sawah Padi Di Tengah Kota Sesuai Untuk FotografiMy Profile

  5. Utamakan yang penting dulu KM. Hehe
    Hazmin Hamudin recently posted…Bersama PondanMy Profile

  6. azman
    Twitter:
    says:

    Lama dah tak nampak online hahaha..bizi yo.. 🙂
    azman recently posted…Buat Korban Secara OnlineMy Profile

  7. akubiomed says:

    Selamat kembali menulis blog. 🙂
    akubiomed recently posted…Persidangan Antarabangsa Kejuruteraan Hospital Dan Pameran 2013My Profile

  8. hafiz
    Twitter:
    says:

    Takpe plan jalan, janji jgn lama sangat bersawang….
    hafiz recently posted…Apa itu saji.myMy Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top