Selamat Pengantin Baru Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Dan Datin Dr. Harlina

Tahniah Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Dan Datin Dr. Harlina Mohd Yunos.

Tahniah buat Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor yang telah selamat melangsungkan majlis persandingannya malam tadi.  Semoga Perkahwinan angkawasan negara ini bahagia dan kekal ke akhir hayat.

Semalam ramai betul pasangan yang yang memilih tarikh 10.10.10 untuk melangsungkan perkahwinan .Sepupu den pun bertunang semalam. Banyaklah yang pilih tarikh  10.10.10 nie coz tarikh nie ada ong.Tak taulahkan betul ke tak.Jangan ong…ong…ong dah.

Memang grand persandingan Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Dan Datin Dr. Harlina Mohd Yunos.  Konsep persandingan ala-ala Kayangan lagi.Tetamu yang hadir adalah orang kenamaan dan juga beberapa bekas angkasawan dari pelbagai negara. Hadir juga dalam majlis persandingan tersebut ialah  Yang di-Pertuan Besar Negeri Sembilan Tuanku Muhriz ibni Almarhum Tuanku Munawir  serta Tengku Ampuan Besar Tengku Aishah Rohani Tengku Besar Mahmud. Seronok dapat tengok warga asing pakai baju melayu lagi.

442 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top