Berhati-Hatilah Dengan Phishing Web

Lagi-lagi Phishing web.Masuk nie dah 4 kali aku dapat dah. Macam manalah puako nie boleh tahu email aku agaknya. Diaorang dah melampau sangatlah. Menipu terang-terang pulak tue. Dulu Aku ada dapat 3 email konon account Maybank aku kena blocked. So kalau nak active balik kena log in guna link yang diorang bagi.So korang semua hati-hatilah ye. Takde maknanya bank nak bagi kau orang email doh.

Tapi sebenarnya puako-puako nie semua tak bijak sangat pun. Yang aku hairan sangat nie,aku takde pun account Public Bank. Agaknya diorang main spam aje email nie agaknya.Mana yang masuk jerat habislah…

330 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top