Berita Semasa : Oprah Kejutan Penonton Dengan Volkswagen Beetle Yang Akan Dilancarkan Pada Tahun 2012

Setiap tahun kecuali tahun 2009, Oprah mengadakan episode khas dalam siri bual bicaranya “The Oprah Winfrey Show” yang bertajuk “Oprah’s Favorite Things”. Oleh kerana tahun ini dan pertengahan tahun hadapan adalah musim terakhir beliau, tahun ini beliau mengadakan episode khas diberi nama “Oprah’s Ultimate Favorite Things“ dimana dalam episode ini Oprah akan memberikan secara percuma barang-barang kecantikan,gadget terbaru, makanan, pakaian buku iaitu langanan majalah beliau O, The Oprah Magazine. biasanya semua barangan yang membuatkan penonton di rumah iri hati kerana tak dapat.

Oleh kerana tahun  nie adalah Oprah membuat episodnya “Favorite Things”,beliau akan memberi penonton dalam rancabgannya itu kereta baru,tapi bukan kereta biasa tau,kereta nie belum keluar di pasaran lagi.Betul tak tipu punye.Baru-baru ini beliau memberikan kereta Volkswagen Beetle yang hanya akan dikeluarkan pada tahun 2012. Kalau taidak silap lebih kurang 300 buah.

Cuba tengok reaksi penonton, terutamanya lelaki!!

Pada mereka yang tak tahu pada tahun 2004 Oprah telah memberi kereta Pontiac G6 kepada penontonya dan menjadi kontroversi  kerana penonton yang dapat kereta tue kena bayar sendiri cukai kereta tersebut. Namun begitu kali nie Volkswagen dermakan semua kereta tersebut dan tambahan duit untuk cover cukai dan duti kereta tersebut.

Best nye….??

P.S. Miss Oprah, ada kereta lebih untuk saya tak? cantik sangat please???

597 total views, 4 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Rahsia Buah Pinggang Sihat says:

    Tak silap saya Oprah ni adalah wanita kulit hitam yang paling banyak pengaruh melalui rancangannya.Betulke?
    Rahsia Buah Pinggang Sihat recently posted…Kesan Tekanan Darah Tinggi Kepada Buah PinggangMy Profile

  2. zik says:

    perggh kalau buat kat malaysia kan bagus… wahh tapi jangan mimpilah …. mahu kerja keras.. huhu
    zik recently posted…Jumlah pekerja berkelulusan PHD di Malaysia semakin ramai!My Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top