Bercuti Di The Lost World Of Tambun

Percutian Ke The Lost World Of Tambun

Tarikh : 6 – 8 September 2013
Tempat : The Lost World Of Tambun, Perak
Tiket : Dewasa (RM48), Kanak-Kanak (RM35)

KM busy sangat sekarang nie, kerja banyak di office. Nak update blog pun takde masa. Balik rumah pulak dah letih. Blog pulak bersawang, errm sabar ajalah.

Ok KM nak cerita sikit tentang percutian ke The Lost World Of Tambun September lepas. Amboi lama bonar baru nak buek post. Kali nie keluarga KM join dengan keluarga sebelah adik ipar KM. Sebenarnya KM demam masa percutian nie. Memang lemah rhaso eh bodan, tapi memandangkan family KM dah excited nak poie, pemandu pulak KM sorang ajo, terpaksalah gagahkan juga bodan nie ha.

Percutian nie sebenarnaya dirancang 2 minggu sebelum bercuti. sempat jugalah KM mintak cuti sehari. KM bertolak pada hari jumaat jam 8.30 pagi. sampai di tambun pukul 12.30pm. Maklumlah kalau jalan beramai-ramai nie kerap kali berhenti. Tue yang sampai lambat tue.

7 buah kereta, 2 buah apartment booking untuk 2 hari. Bayangkanlah bagai mana meriahnya. Apartment yang kami dapat amat murah RM200 sehari. Kedai makan pun dekat dan yang paling penting, The Lost World Of Tambun jaraknya tak sampai 1 KM.

Isi Discount Form The Lost World Of Tambun

Kalau pergi ramai macam KM hari tue, korang buleh mintak diskaun, pihak The Lost World Of Tambun akan bagi borang dan korang isi (gambar bawah nie) untuk warga emas pun ado diskaun. Jangan segan untuk bertanya.

The Lost World Of Tambun Discount FormKalau nak cerita memang panjang, pendek kato memang bestlah The Lost World Of Tambun nie. Tempat makan selesa, toilet pun bersih. Kolam paneh tue rugi kalau tak masuk. Walaupun domam KM rendam kaki ajo. Kat bawah nie gambar-gambar yang sempat KM ambik. Tengoklah iyo.

 



1,833 total views, 4 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

7 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. sukma
    Twitter:
    says:

    memang best yea…tapi saya tak pernah sampai lagi…

  2. Suri says:

    rasa nak pergi lagi tapi bukan masa cuti sekolah sebab sesak heee..
    Suri recently posted…Perkhabaran Alam Barzakh, Perjalanan Yang BerpanjanganMy Profile

  3. Suri says:

    kami pergi siap bawa bekal dari rumah tu makana ringan dan nuget air hee jimat sikit kalau nak beli barang kat sana mahalkan huhu..
    Suri recently posted…2 Teknik Pemalas Membakar Lemak Dan Mengecilkan PerutMy Profile

  4. Suri says:

    uh seribu lebilah juga ni. tapi asal jangan tak pusing satu tambun memang rugilah
    Suri recently posted…Job Di Rumah Lawan Suri Rumah PemalasMy Profile

  5. Suri says:

    wah dah ada penambahan tempat yang baharu
    Suri recently posted…Aku Frust GilerMy Profile

  6. hafiz
    Twitter:
    says:

    Wah KM, bercuti jauh2 ya…
    hafiz recently posted…Khaleeda sudah 2 bulanMy Profile

  7. akubiomed says:

    Ada peluang hendak bawa famili bercuti disana.
    akubiomed recently posted…ChurpOut 2013 macam macam adaMy Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top