Baby Sitter Dikacau Hantu

Lawak betul den tengok,sakit perut ketawa nengok aksi baby sitter nie kena kacau dengan hantu.Sebenarnya member dia saja buek prank nak kenakan dia.Ketakutan yang melampau.Keluar suara perempuan dia hu hu hu…Sapo nak Jawab tue?.

Update : 20/12/2010

Video ini dah tak dapat ditonton kerana Youtube dah ban coz copyright claim.

455 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kamal Mustafa says:

    syahrilhafiz video dari youtube kalau tak dapat tengok
    klik kat link nie

  2. Kamal Mustafa says:

    Adik-adiklah hu hu hu

  3. zik says:

    kesian baby sitter tuh… alamak macam lembut jer..

  4. mano videonya..
    nak tengok gak..huhu

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top