Apo Kono Eh Kipeh Nie?

Kipas angin dipergunakan untuk menghasilkan angin. Fungsi yang umum adalah untuk sebagai pendingin udara, penyegar udara, ventilasi (exhaust fan), pengering (bilo hari ujan hu hu hu). Pendek kato kalau takdo kipas tak boleh tido doh.

Kipas angin secara umum boleh dibezakan antara kipas angin tradisional  yang menggunakan tangan dan kipas angin elektrik yang  digerakkan menggunakan tenaga elektrik. Tapi bilo kipas dah cantik elektrik dah ado tapi jadi macam dalam video nie. teraso ko angin eh. Sapo nak jawab tue?

609 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

3 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Rahsia Buah Pinggang Sihat says:

  Salam bro,masa saya kecil-kecil dulu ayah saya mengajar supaya jangan tidur pasang kipas kerana ianya akan menyebabkan paru-paru sejuk.Takut nanti kena penyakit paru-paru berair.

 2. zik says:

  mesti silap setting.. nie.. adoi kalau tengah panas nih… macam ne tuh???
  zik recently posted…Kedamaian yang ku pintaMy Profile

 3. akubiomed says:

  Hui, memang bahaya mahu melayang lampu.
  akubiomed recently posted…Tip blog cara meletakkan ALT didalam gambarMy Profile

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top