Antara Pizza Dan Laksa

Pizza-chicken

Semalam teragak pulak tokak den nie  nak makan pizza,test pizza yang baru tue.Alah yang ada meat ball tue.Oklah sedap jugak tapi pizza dia nipis sikit.Tak taulak kok time den beli dia nipis agak eh.Di samping tue den ado boli chicken hot spicy…. emmm kureng sikitlah.Den lobih suko chicken wing deli.Fuh….sedap. Hargo kiro boleh tahanlah,berbaloi dengan rasa eh.

laksa

Kato orang bulan poso nie rezeki murah.Memang botullah.Sekali adik den lak bagi laksa,dio buek sendiri.dah makan pizza makanlak benda masa-masam huuuiiii.Sapo yang boleh tahan.den pun kecundang.

641 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

3 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. zik says:

    sedapnya pizza… hurm jarang beli suratkhabar..kerugian disitu,tak dapat kupon diskaun…

  2. Kamal Mustafa says:

    Yo botul tue…Den pun tak yo makan selalu doh…time ado menu yang baru yo test raso sodap tak.Kalau sodap buleh rekeman kek kengkawan.KAlau KFC tue tiap2 minggu makan,kalau nak murah selalulah belek-belek surah khabar Berita Harian.Ada cupon diskaun lagi.Kan Berbaloi

  3. suri says:

    salam sahabat..
    wah sahabatku ini orang nogori ko? den dah lama bobonar tak cakap nogori nie heeee..

    piza mahallah sahabat. melainkan klu dah teragak2 nak makan baru le ge beli.

    suri lebih suka kfc heeee..

    selamat berpuasa sahabatku..

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top