5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011.

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011.

Assalamulaikum,

Pertama sekali KM ingin menyatakan….”macam mana boleh terlepas pasal projek nie?”. Blogger lain dah lama bertindak, semalam masa KM buat blogwalking di blog saudara Hairi Hazlan, KM tersinggah pada posting beliau pada 31 March 2011, tentang satu projek dari DenaiHati.com. Hissh tertinggal jauh rupo eh den nie. Mungkin ramai blogger yang dah tahu tentang projek 5 blog paling kerap dilawati 2011 nie. Pada yang belum tahu boleh intai-intai dan singkap di laman blog DenaiHati.com. Blogwalking nie memang selalu tapi time nak meninggalkan komen tue idea takde. Kadang-kadang tak tahu nak komen ape.

Projek 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011.

Seperti yang diceritakan dalam blog saudara Hazlan. Projek 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 nie bertujuan untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar yang akhirnya akan menambah kenalan yang mungkin akan menjadi rakan setia kepada blog anda.

Berikut KM senaraikan 5 Blog paling kerap KM lawati dan sebabnya.

Senarai 5 Blog paling kerap dilawati 2011.

1. Ridzuan Richie – http://www.ridzuanrichie.com/

Untuk pengetahuan blogger semua, blog Kamalmustafa.com diwujudkan disebabkan blog saudara  Ridzuan Richie. Dari blog beliaulah KM dapat inspirasi untuk blog KM. Blog beliau paling kerap KM lawati kerana beliau orang N9 dan posting dalam blog beliau banyak berkisar tentang keadaan sekeliling beliau. Tempat beliau makan, event yang beliau hadiri dan lain-lain . Paling KM suka masa beliau baru beli kereta baru. Bawak kereta tak pakai kasut tue…..almaklumlah kereta baru. Blog beliau memang 1 Malaysia dah kenal. Beliau pun banyak kali gak keluar surat khabar. Syabas buat saudara Ridzuan Richie

2. Aku Biomedhttp://akubiomed.com/

Kerana blog saudara Azrin KM join Google Friend Connection. Walaupun KM baru join , dah ada 10 orang join GFC KM .Terma kasih kepada yang join. Posting dalam blog Aku Biomed nie  berkisar tentang  personal dan information macam blog KM gak. Telatah anak-anak selalu menjadi intipati blog Aku Biomed. Beliau juga sering menduduki ranking tertinggi Pengomen tegar, dan menjuarai 2 kali berturut-turut sejak KM install widget Top Commentor bulan April lalu.

3. Zikhttp://zikrihusaini.com/

Saudara Zik adalah antara mereka yang terawal meningglkan jejaknya di blog KM nie. Boleh dikatakan selalu jugaklah beliau comment dalam blog KM nie . Kalau nak maklumat tentang bola sepak, blog Zikrihusaini.com patut anda kunjungi. Blog beliau juga KM jadikan rujukan untuk buat posting dalam blog KM .

4. Md Hafiz – http://www.mdhafiz.net/

Kalau tak silap, Saudara Hafiz ada 2 blog. Satu dalam bahasa Malaysia dan satu lagi dalam English. KM tinggalkan komen ikut bahasa dalam blog beliau. Blog beliau berkisar tentang informasi dan pengetahuan am. Setakat nie tak tahu siapa sebenarnya saudara Hafiz nie. Gambar pun takde. Tak tahulak kot blogger lain kenal beliau.

5. Suri – http://cahayacinta.com/

Kalau anda nak menyemarakkan hubungan sesama insan, blog Suri patut korang lawati. Seriously memang banyak idea Suri nie. Blog beliau adalah blog wanita pertama yang KM tinggalkan jejak. Nak kata jiwang tak kot…..cuma banyak tip yang berguna dalam mengenal diri kita sendiri.

Itulah 5 blog paling kerap dilawati 2011. Untuk memenuhi kuota projek DenaiHati.com.  Ada banyak lagi blog yang KM selalu lawati antaranya ialah :

1. Titan – http://earncent.com/blog

2.  Hairi http://hairilhazlan.com

3. Amirez – http://blog.amirez.com/

4. Norizwan – http://www.norizwanruslan.com/

5. Afzal – http://afzallaidin.com/

6. Jasmanhttp://mystorypower.blogspot.com/

7. Hadi Rofieehttp://www.hadirofiee.com

8. Jazmanie – http://myjazmanie.com/

9. Ali-Alridha – http://www.ali-alridha.com/blog/

10. Dhiyafaris – http://blog.dhiyafaris.com/

Kepada yang tak tersenarai tue jangan takut KM masih lagi blogwalking kat blog korang.

P/S : Blogger yang lain dah senaraikan ke 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011.

638 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

About the Author

Assalam, Saya Kamal Mustafa (KM). Mula berblogging pada hujung tahun 2007. Cuba mempraktikan Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang awesome. Minat dengan fotografi tetapi tidaklah secara serius. Sering menghabiskan masa bersama keluarga. Baru-baru nie cuba berjinak-jinak berniaga kecil-kecilan menjual Ice Blended dan Burger

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. zik says:

    terima kasih bro km..ada jugak tersenarai tuh… tapi tahun nie dah kurang sikit BW.. nie baru nak up balik nih…hehe… berusaha!!!

  2. mancai says:

    akhirnya menyahut cabaran… terima kasih banyak2 bro kerana melawat ke blog aku.. walaupun aku jarang2 komen kat blog bro ni…

  3. Norizwan says:

    Terima kasih bro…=)

  4. akubiomed says:

    Terima kasih, kerana blog saya didalam radar KM 🙂

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Top