February, 2011

Bermadu Asmara Di “Port Kereta Sakit”.

Bermadu Asmara Di “Port Kereta Sakit”.

Tak dapek nak di khabar an dengan kato-kato. Bila dengar berita orang kena cekup dalam kereta semua eh melayu. Apo dah jadi nie. Berani botul diorang nie. Kalau tak silap KM awal bulan hari tue baru kita dengan cerita pasangan anggota polis buek projek dalam kereta. Dah kuar cerita baru. 1,994 total views, no views today

1,994 total views, no views today

Read More →

Read More →

Tawaran Pendidikan Sepanjang Hayat, Siapa Nak Join?.

Tawaran Pendidikan Sepanjang Hayat, Siapa Nak Join?.

Sekarang sesiapa pun boleh menimba ilmu tak kira usia, bangsa, jantina janji ada hati nak belajar. Peluang dah banyak disediakan oleh pihak kerajaan. Kenapa tak gunakan. Kalau betul hati tue nak belajar dan menambah pengetahuan takpe. Jangan separuh jalan aje. 866 total views, no views today

866 total views, no views today

Read More →

Read More →

Tokey Ayam Pun Curi Air Ko?

Tokey Ayam Pun Curi Air Ko?

Orang nak kayo, kayo laie. tapi mencuri. Apo kono eh nie. Bueklah kojo yang berfaedah sikit. Apo masalah eh nie, orang hutang ayam tak bayar ko?, sampai mencuri air. Parah botul. 1,109 total views, no views today

1,109 total views, no views today

Read More →

Read More →

Hancur Badarai…..

Hancur Badarai…..

Jangan takut jangan risau bukan hati yang hancur bederai tetapi External Harddisk WD My Passport Essential kepunyaan KM yang hancur. 5 bulan lepas KM ada beli WD external harddisk. Memang puas hati pakai. Awal bulan nie tanpa diduga external harddisk KM jatuh tersembab ke lantai. Masa tue tengah dok sibuk-sibuk buat kerja kat office. Sekali […]

883 total views, no views today

Read More →

Read More →

Cuti Berturut-Turut.

Cuti Berturut-Turut.

Untungnya Cuti Berturut-Turut Sama ada bercuti nak pergi makan angin atau balik kampung sempana hari perayaan, semua sama ajekan. Yang pasti “ongkosnya pasti mau cukup”. KM pun bercadang-cadang nak bercuti ke Cameron Highland bulan depan. Itu pun kalau jadi coz ramai pulak sanak-saudara yang nak buat kenduri. Kenduri bertunang, cukur jambul anak, kenduri arwah. dan […]

742 total views, no views today

Read More →

Read More →

Top