April, 2010

Kamal Journal : Bilo Makcik-Makcik Dan Kakak-Kakak Bertanding Poco-Poco

Kamal Journal : Bilo Makcik-Makcik Dan Kakak-Kakak Bertanding Poco-Poco

Semalam adik aku ada masuk pertandingan poco-poco anjuran program 1 Malaysia. Semua berkumpul di perkarangan pentas Rmh Rakyat Pekan Lukut dari pukul 8.00 pagi.Tapi macam biasalahkan pukul 9 baru mula. Ari tue bukan main panas pulak.Pukul 9 pagi dah terasa bahang. 268 total views, no views today

268 total views, no views today

Read More →

Read More →

Kamal Journal : Ayam Kenny Rogers Menggugat Jiwa

Kamal Journal : Ayam Kenny Rogers Menggugat Jiwa

Kenny Rogers memang makanan top 10 dalam kamus makanan aku…he he he, sedap yang amat beb. Kalau kau org makan memang tak cukup punya. Rasa nak tapau bawak balik. Kalau korang ada duit lebih-lebih tue bolehlah poie pekena ayam kenny rogers nie. 2 orang makan kira-kira RM95 .Botak kepala kalau hari-hari makan. Tapi aku syorkan […]

305 total views, no views today

Read More →

Read More →

Takkanlah Abang Beca Nak Tipu!!!

Takkanlah Abang Beca Nak Tipu!!!

Semalam adalah aku dapat satu email yang telah diforwordkan oleh member aku tentang “Muslihat abang beca di Banda Hilir, Melaka”. Mula2 tak terfikir jugaklah ada masalah macam nie coz dulu masa aku booking 5 beca masa round area Bandar Melaka masih RM40 lagi utk 1 beca. tapi tak terfikir pulak ada yang bayar ikut jam. […]

508 total views, no views today

Read More →

Read More →

Cerita Artis : Datuk Siti Nurhaliza Menang Anugerah Bintang Popular ABPBH 2009

Cerita Artis : Datuk Siti Nurhaliza Menang Anugerah Bintang Popular ABPBH 2009

GENTING HIGHLANDS: Datuk Siti Nurhaliza Taruddin diinobatkan sebagai Bintang Paling Popular Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2009 – hadiah paling berprestij ABPBH edisi 23 yang berlangsung di Arena of Stars, di sini, sebentar tadi. 269 total views, no views today

269 total views, no views today

Read More →

Read More →

Janganlah Merokok

Janganlah Merokok

KM memang tak merokok. Bukan apo memang takdo raso nak merokok punlah. Apo yang korang dapek dari merokok nie pun KM tak tau. Kalau orang merokok dopan KM, KM memang poie jauh dari diorang. Pernah KM tanya sorang kawan, kenapa tak berhenti merokok terus. Dio pulak tanya KM ekou borilah tips berhenti merokok. Sabar ajolah. […]

369 total views, no views today

Read More →

Read More →

Top