August, 2009

Snap Shots – That’s Hot!

Snap Shots – That’s Hot!

With Snap Shots™ Add-On for Firefox, you can bring the functionality of Snap Shots to the websites you surf every day, enhancing Firefox with the right content at the right place and time. 365 total views, 1 views today

365 total views, 1 views today

Read More →

Read More →

Video Upin & Ipin Sempena Hari Raya Puasa

Video Upin & Ipin Sempena Hari Raya Puasa

Dekat-dekat nak puasa nie teringat pulak post aku yang lama2 tentang upin & ipin nie lama gak dah.Seronok pulak bila tengok balik he he he…… 895 total views, no views today

895 total views, no views today

Read More →

Read More →

Cerita Artis : Saved By The Bell Reunion

Cerita Artis : Saved By The Bell Reunion

Kau orang ingat tak lagi sikcom remaja Saved By The Bell. Kalau tak silap den era zaman 90an dulu lama dah. Siaran kat tv2 kalau tak silap,ari ahad pagi pukul 9.00.Den memang selalu gak tengok kek tv. Boleh layan jugaklah. 364 total views, no views today

364 total views, no views today

Read More →

Read More →

Zee Avi – Kantoi

Zee Avi – Kantoi

Aku memang tak sangka sangat2 dengan Zee Avi,Tanpa promote dlm negara sendiri,tp sensasi dekat Youtube,iyolahkan orang kalau dah berbakat semulajadi,cerah masa dopan.Klau kauorag poie website dio, dia dah full dah jadual show tapi kat luar negara tau.Lagu2 dia memang best.Kira boleh layanlahkan tapi paling aku suke lagu “kantoi” ala2 lagu lamo laie. 489 total views, 2 views […]

489 total views, 2 views today

Read More →

Read More →

Keistimewaan 7 Ogos 2009

Keistimewaan 7 Ogos 2009

Pada 7 hb Ogos 2009 (hari Jumaat ini) Pada jam 12, 34 minit dan 56 saat . Masa akan menjadi : 12:34:56 07/08/09 Dari 1 hingga 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ini tak akan berlaku sepanjang hidup anda lagi!!! Credit To : isuhangat.blogspot 374 total views, no views today

374 total views, no views today

Read More →

Read More →

Top